Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale
Quote:
Chiar ar fi interesant sa auzim si de o receptie terestra din Republica Moldova sau Ucraina!
Inainte de '89, cand ma chinuiam cu antene pentru sarbi, am reusit sa obtin receptii aleatoare si de scurta, in banda 1-5 tv din Austria si Italia. Aceste receptii se produceau pe timpul verii, inaintea unor furtuni.
Receptii Terestre-pareri Vechi Si Actuale
haideti sa ne mutam aici.rog un moderator de sectiune sa mute ultimile posturi de la DX.Cred ca se poate face sticky,noi n-am prea vorbit despre receptiile terestre si DVB-T
Re: Receptii Terestre-pareri Vechi Si Actuale
Intradevar ar fi corect ca ultimile postari de la RECEPTI EXTREME sa fie mutate aici si poate continuam aici amitiri vechi si noi despre receptia terestra analogica dar si de actuala trecere spre cea dvb-t!
O ho ho............''honey i'm home'':D
Nu stiu cati din cei de pe forum, au simtit cum fierbe sangele in vine, atunci cand pe ecranul televizorului intrau, ba bulgarii, ba rusii sau cateodata sarbii.....vorbind de locatia mea adica Brasov, sau cand umblai de nebun cu antene imense calculate pt. banda 1 (canalele mici) dupa reflexii si prindeai posturi de la 2000 de kilometri distanta....................Off Doamne frumoase vremi; ...nu gaseai pe piata un tranzistor bfy90 sau bfx89 decat cu relatii si te multumeai cu bf180.sau 200 foloseai cabluri bifilare care daca se udau ....erau degeaba.
Eu chiar intentionam sa readuc la viata antenele vechi, sa vedem acum, ce se mai emite in lumea din jurul nostru, ca decand cu CATV si receptia prin satelit am uitat sa mai ''privim'' in jurul nostru.
Mai ales ca acum se gasesc componente pt. amplificatoare mult mai performante, si mult mai ieftine fata de vremile de liniste radio la noi in tara...(adica emisie de televiziune care ne ''bruia'' de la 20** la 22**pe zi partial color :D)
Ma bucur ca avem si o sectiune d'asta mai, oldfashion, dar sa nu uitam ca de aici s-a plecat.
Profit de aceasta sectiune si intreb pe membrii forumului daca nu cumva mai aveti pe acasa schema de antena ''antena Swan" care a fost publicata prin 1988 in revista Tehnium, eu mi-am cam pierdut o mare parte din colectie si cel mai tare plang dupa aceasta antena.
Una dintre ele e pusa si acum pe casa vecinului dar cel care detine casa acum nu vrea sa ma lase sa o dau jos sa o masor....:( asa ca speranta ramane la voi.
Dau o bere (nu virtuala) pt.orice informatie.
Nu conteaza cat costa transportul....berii:D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
lista cu frecvente radio si tv terestru