Salutari,poate sa imi dea si mie cineva o lista de canale mai actuala?Mersi
Printable View
Salutari,poate sa imi dea si mie cineva o lista de canale mai actuala?Mersi
O sursa buna pentru Enigma 2 gasesti aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau aici pentru enigma 1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru ce risivăr? :)
daca nu spui la ce iti trebuie nu putem dec at sa iti dam astfel de liste
pentru Romania [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] gasesti si sateliti pe care gasesti canalele FTA( free to air = necodate )
Pentru Kathrein am gasit aici pe forum niste liste foarte complete si actualizate regulat? Puteti recomanda ceva surse de calitate similara pt. DM500?
Le convertesti cu Dreamset. Versiunile noi elimina automat transponderele HD si canalele cand salvezi in format DM500 e1.
Multumesc, inca o solutie perfecta marca Zildan :)
Cred ca m-am bucurat un pic prea repede. Ce am facut: am luat lista RSP pe care o folosesc la Kathrein (ENF Settgins: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]), am editat-o ca de obicei cu DreamBoxEdit iar apoi am convertit-o si incarcat-o in DM500 cu DreamSet. Am doua probleme:
1. La majoritatea canalelor imi zice "Service not found". Doar pe 1W imi merg ceva canale de le Digi, dar nici alea toate, de ex. nu merg CNN, Comedy Star, Action Star.
2. Mi-am creat un buchet cu programe Digi, sortat alfabetic. Dupa ce l-am incarcat cu Dreamset, in DM500 unele programe nu mai sunt la locul lor in lista, au fost mutate pe alte pozitii.
E un DM500 original, a venit cu Gemini 4.50. Momentan nu am retea in camera respectiva, am folosit un cablu cross-over pt. conectare la PC, de aceea folosesc cccam cu fisier SoftCam. M-am gandit ca poate e vreo legatura intre folosirea SoftCam si "Service not found", dar nu explica de ce imi da eroare si la multe programe Digi, doar nu le-au trecut incl la N3-only.
Uite aici settings actualizate pentru E1 si E2.
Downloadezi ce-ti trebuie si incarci in DM cu Dreamset sau Dreamboxedit.
Am uitat sa postez un update la problemele pe care le ridicasem de mai sus. Eroarea cu "Service not found" tine de receptor sau de antena. Imi apare mai rar acum, dar mai apare. Trebuie sa-mi fac timp sa verific legaturile la switch si LNB. Oricum, intre timp am trecut la Gemini 4.70.
cam asa se intampla cand folosesti setting de la altii si nu il faci tu pe al tau:)
Quote:
Originally Posted by proteus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa ca betatester ce sunt am observat ca defapt frecventa oficiala nu e ok pe multe receptoare
ca sa se inteleaga dau un exemplu : 11900 pe 1west sa zicem nu merge ok pe clona de dream , dar daca pun 11896 este ok
ce am observat la listele astea luate de pe net ca au frecventa oficiala sau chiar cu 4 unitati in plus deci 11904 si atunci la dream cel putin trebuie sa il sal cam 20-30 de secunde sa isi gaseasca frecventa 11896 singur daca nu o editez eu inainte ca sa apara imaginea si sa nu apara cum spui si tu "Service not found" sau in cazul cu 4 unitati plus timpul pana isi gaseste singur frecventa creste pana la un minut
si la echosmart am observat ca la o cautare oarba gasea la fel cu 11896 , probabil din cauza celor de la electrica care nu da chiar 220v pe retea sau oscileaza foarte mult apare aceasta eroare de 4 unitati la frecventa
sau poate faptul ca tunerele sunt toate facute in China o fi si asta o explicatie :lol:
deci intr un cuvant propria ta scanare va rezolva problema:clap:
la indrumarea voastra folosesc dreamboxedit
rugaminte: ce setare sa pun sa nu-mi revina la loc denumriea care mi-o da satelitul automat?
efectiv modifc numele , dau restart si dupa 10 sec isi revine la numele de pe satelti
pls help
nu inteleg,vrei sa modifici numele satelitului sau a unu program?
deci intru cu dreambox control
modific denumirea canal
dau restart
intru si vad denumirea canal modificata...
dupa 3-5 sec se schimba den canal la cea initiala...
probail se face un autoupdate
cum blochez asta?
cristi
nu stiu daca retine modificarea cu dcc,incearca cu dreamboxedit,modifici dai save reincarci lista in dream,vezi sa o faci bine ptr ca trebuie dat clic de doua ori pe reload,ai un how to la sectiunea dream ptr incepatori
Well, ma tot chinuia "Service could not be found asta" de cand am luat DM500, aparea frecvent la schimbarea programelor si in timp ce ma uitam la un film, fara a face nimic cu receptorul. De obicei crestea si BER in acele momente.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am incercat intai sugestia ta cu scanarea, dar nu am vazut nici o imbunatatire semnificativa (asta nu inseamna ca nu exista situatii cand se aplica). Am verificat si toate conexiunile si mufele.
Problema a fost alta. Am schimbat switch-ul Best Germany Diseqc 2.0 4x1 cu un Diseqc 2.1 10x1, am setat DM500 sa foloseasca Diseqc 1.1 si totul merge OK acum, chiar cu liste luate de pe net - mie imi plac listele ENF de aici de pe forum.
Switch-ul 2.0 4x1 merge momentan pe Kathrein fara probleme. Cred ca e doar o incompatibilitate ciudata.
Concluzia (ca sa revin la subiectul thread-ului): se pot folosi liste de pe net OK. Daca apar erori "service could not be found", incercati intai o scanare proprie de canale, daca nu se rezolva incercati sa schimbati switch-ul.
deci poate nu ma fac inteles:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
folosesc Dreambox edit: intru de exemplu pe un program care se cheam 7601 de pe Sku uk - modific denumirea in Home dau save se proceseaza
dau export to DM; se proceseaza
dau restart enigma, intru pe prgram scrie HOme
dupa 10 sec denumirea redevine 7601
Cum impiedic asta? sa ramana HOme ???