Racire Kathrein cu ventilator de 120 x 120 x 25mm
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici gasiti de cumparat ventilator, iar daca nu aveti mufa tata de alimentare pe placa de baza deslipiti una de pe o placa de baza defecta de calculator ( gasiti sigur la un la un magazin de calculatoare ), iar kathy o sa fie rece ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ajutor conectare ventilator
Am recuperat un ventilator C28085-001 (109x9512T5S036; 12v, 0,17A)) produs de Sanyo Denki, care are pentru conectare o mufa cu trei pini (culoarea cablurilor negru, galben-pinul din mijloc- si verde). Intentionez sa-l alimentez cu 5v, printr-un cablu usb (din care sa utilizez firele rosu si negru, deci numai doua fire). Cum ar trebui sa imprechez firele? Deoarece nu ma pricep sa intervin in interiorul receptorului, am ales aceasta varianta de realizare. Intrebarea a aparut dupa ce am citit tot, despre racirea sensibilei Kathy! Se poate executa asa, daca da, cum, sau mai mai am nevoie de niste adaptoare? Ma ajuta cineva?