Propunere pentru Echo-Team
-stiu ca prioritatile actuale sunt cu totul altele , dar pentru viitor propun un soft pt 79x care sa functioneze full pe toate dth-urile romanesti, ca alternativa la receptoarele oficiale care ne-au cam dezamagit;
-deschid lista de ''petitii'' cu propunerea mea (astept sa mi se alature si altii binenteles cu propuneri);
-ma gandesc la o grafica simplificata (gen DVB 2000 pt Nokia) si la renuntarea la unele accesorii in favoarea stabilitatii tehnice in functionare .
Cu respect.
Re: Propunere pentru Echo-Team
Quote:
-stiu ca prioritatile actuale sunt cu totul altele , dar pentru viitor propun un soft pt 79x care sa functioneze full pe toate dth-urile romanesti, ca alternativa la receptoarele oficiale care ne-au cam dezamagit;
-deschid lista de ''petitii'' cu propunerea mea (astept sa mi se alature si altii binenteles cu propuneri);
-ma gandesc la o grafica simplificata (gen DVB 2000 pt Nokia) si la renuntarea la unele accesorii in favoarea stabilitatii tehnice in functionare .
Cu respect.
Excelenta ideea sunt si eu de acord!
Quote:
Cu respect.
O IDEE DE NOTA 10
sa mearga full ? adica sa fie compatibil softul cu orice cartela sau sa deschida orice dth ramanesc :clap: . eu merg pe ideia unei mai mari stabilitati a softului imbunatatirea organizari listei de canale si favorite si scoaterea unei variante de soft care sa opreasca curentul catre lnb si pozitioner . in rest echo la partea cu decodarea chiar sta bine si pentru asta mii de multumiri si berici virtuale :drinks:
Quote:
sa mearga full ? adica sa fie compatibil softul cu orice cartela sau sa deschida orice dth ramanesc :clap: . eu merg pe ideia unei mai mari stabilitati a softului imbunatatirea organizari listei de canale si favorite si scoaterea unei variante de soft care sa opreasca curentul catre lnb si pozitioner . in rest echo la partea cu decodarea chiar sta bine si pentru asta mii de multumiri si berici virtuale :drinks:
-ma refer la un soft care sa reuneasca decodarea tuturor sistemelor de codare folosite de dth-urile romanesti utilizand un card valid , parerea mea (care este una personala , si nu neaparat corecta) ar fi ca daca acest aspect ar economisi din memorie , emulatorul de key ar putea lipsi ;
-sper un soft la care indiferent de sistem , cardul sa-si faca update-ul fara alte artificii, si mai ales daca e posibil o eventuala solutie simplificata in cazul cartelelelor imperechiate cu receptoarele;
-de asemeni ma gandesc la o atentie deosebita acordata meniului diseqc.
ar fi o treaba pentru cei ce doresc sa-si foloseasca echo cu cartela originala dar cred ca softul patchuit se adreseaza in primul rand celor fara cartele originale care vor lumina gratis . si nu cred ca se vor complica sa scoata mai multe variante de soft ( sunt patit in cazul globo unde softul este super bun dar are o hiba mare nu merge subtitrarea dvb si nici nu sunt semne ca o vor rezolva pentru ca softul se adreseaza unei alte piete ) asa si aici depinde de interesul local pentru un astfel de soft . oricum echo are nevoie de un soft mai stabil si mai usor de folosit si nu in ultimul rand limitarea la 2200 de canale tv . oricum felicitari celor ce muncesc la acest soft merita toata lauda .
O idee grozava in sine....asta sa fie versiunea oficiala fara patch....:D
-@stargate ai mare dreptate, munca oamenilor acestia este enorma , i-mi cer scuze , am visat cu ochii deschisi.
Poate e utila propunere pt a face loc in flash pt alte lucruri -gen stoparea tensiunii catre Lnb :
daca s-ar renunta la optinea " Multi Video Type " , care dupa parerea mea nu prea o foloseste cineva ,e pusa asa de fapt divers, sa iti ia ochii ,e ceva interesant dar nu util , util era probabil daca fiecare mini ecran avea imagine in miscare ,ori asta implica un procesor mult mai puternic si bineinteles si memorie mai mare pt flash , la fel s-a renuntat la Zoom si ar mai fi si optiunea " pause " pe care nu prea stiu cine o foloseste intr-un mod util ,ci doar asa de divertisment.
Poate e idee pt a face loc pt oprirea tensiunii catre Pozitioner ,montura si Lnb ,desi cred ca nu prea se ia in considerare problema asta desi e spusa de mai multi si pe mai multe forumuri si la unii chiar apar probleme.
O zi buna si numai bine
-Subtitrarile apar destul de tarziu.
-La folosirea volumului dispar subtitrarile,eventual o mutare a barei de volum pe mijlocul ecranului sau o solutie pentru ca subtitrarile sa apara imediat dupa disparitia barei de volum de pe ecran.
-Meniul (nici cel vechi,nici cel nou) nu este prea placut,unul putin mai elegant si cu culori mai odihnitoare ar fi excelent.
-Barele de semnal sunt foarte mici.
-De acord cu eliminarea unor functii care nu folosesc prea mult.
-Poate cel mai important:revenirea la posibilitatea editarii cheilor de la provider nagra 2111.Este inadmisibil sa nu le poti edita din telecomanda.
Mai studiez,acum am trecut la 791.Bafta.
Quote:
Poate e idee pt a face loc pt oprirea tensiunii catre Pozitioner ,montura si Lnb ,desi cred ca nu prea se ia in considerare problema asta desi e spusa de mai multi si pe mai multe forumuri si la unii chiar apar probleme.
O zi buna si numai bine
Sa stii ca e acest lucru este pe lista de prioritate,dar mai sunt f.multe chestii care trebuie urgent rezolvate dupa cum stiti si voi si baietii lucreaza din greu sa stiti si lista e lunga:)
Toate sesizarile si cererile voastre il voi transmite echipei de soft,asa ca haideti cu problemele voastre:gathering:
:thx:
Cel mai tare ma doare ca nu are implementat si diseq 1.0; sau 1.1 ci are numai 1.2; poate uni din noi nu vrem sa folosim motor pt deplasarea pe mai multi sateliti ci antene multifed pt receptia a mai multor sateliti!!!
Quote:
Cel mai tare ma doare ca nu are implementat si diseq 1.0; sau 1.1 ci are numai 1.2; poate uni din noi nu vrem sa folosim motor pt deplasarea pe mai multi sateliti ci antene multifed pt receptia a mai multor sateliti!!!
Cum sa nu aiba implementat D1.0,te duci in meniul"Antenna Settings" si la"Diseq sw setting" alegi porturile.
Va rog sa verificati sau intrebati in forum inainte de a face afirmatii gresite.
Multumesc.:)
Stie cineva formatul exact pe care trebuie sa-l aiba un softcam.key ?
Si cit de mare poate sa fie ?
Pentru ca sint mici diferente intre diverse variante si pot aparea erori.
De exemplu intr-un softcam editor apare ceva de genul :
; SoftCam.Key - KeyFile ( Generated by SoftCamEditor6.2 - 02.10.2007 )
; X CryptSystem ( I=Irdeto, S=Seca, N=Nagra, V=Viaccess, W=Cryptoworks, X=Conax, B=Biss )
; YY Provider ID ( 1 Bytes - Irdeto )
; YYYY Provider ID ( 2 Bytes - Seca, Nagra, Biss )
; YYYYYY Provider ID ( 3 Bytes - Viaccess, Cryptoworks, Conax )
; ZZ Key ID ( 00 to 11 - Irdeto)
; ZZ Key ID ( 0C 0D 0E - Seca )
; ZZ Key ID ( 00 01 80 - Nagra )
; ZZ Key ID ( E1 N1 N2 - Nagra MECM keys )
; ZZ Key ID ( 00 01 M1 X1 - Nagra2 IDEA, RSA and MODULO keys )
; ZZ Key ID ( 01 to 1F - Viaccess )
; ZZ Key ID ( 00 01 80 81 06 B0 - Cryptoworks keys )
; ZZ Key ID ( 20 21 ... - Conax )
; ZZ Key ID ( 00 - Biss )
; AA Key ( 1 Byte - Nagra2 MODULO key )
; AAAAAAAAAAAA Key ( 6 Byte - Cryptoworks CardSystem key )
; AAAAAAAAAAAAAAAA Key ( 8 Bytes - Irdeto, Seca, Nagra, Viaccess, Biss )
; AAAAAAAAAAAAAAAAAA... Key ( 16 Bytes - Viaccess2, TPSCrypt2 AES key )
; Nagra2 IDEA key, Cryptoworks ECM and EMM-G keys )
; AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Key ( 64 Bytes - Nagra MECM keys, Nagra2 RSA key, Cryptoworks RSA key )
; AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... exp + mod Key ( 128 Bytes - Conax )
vreau sa sesizez un bug , pe canalele proprii poom care au subtitrare in dvb,
la fel ca si axn -urile - subtitrarea este decalata apare foarte greu intre dialoguri si de multe ori nu apare decat randul de sus sau cel de jos doar- fiind cateodata si pe fond negru .
Quote:
vreau sa sesizez un bug , pe canalele proprii poom care au subtitrare in dvb,
la fel ca si axn -urile - subtitrarea este decalata apare foarte greu intre dialoguri si de multe ori nu apare decat randul de sus sau cel de jos doar- fiind cateodata si pe fond negru .
Cate programe ai pe receptor?
ce versiune de soft ai?
2.97 trebuie pusa peste 2.92 ca sa fie ok si sa nu apara tot felul de erori
cand spui de un bug cred ca trebuie sa spui mai multe amanunte si sa incerci sa fii atent si la cat de incarcata e memoria receptorului ,cat de mare e softcamul care l-ai pus ,cat semnal ai pe programul respectiv? daca eroare e prezenta si pe la alte pachete si daca face tot aceiasi eroare
nu ai incercat la cele de la D!G! daca face asa ceva?...etc
sau la TP$ sau Prem!er
Quote:
Cate programe ai pe receptor?
ce versiune de soft ai?
2.97 trebuie pusa peste 2.92 ca sa fie ok si sa nu apara tot felul de erori
cand spui de un bug cred ca trebuie sa spui mai multe amanunte si sa incerci sa fii atent si la cat de incarcata e memoria receptorului ,cat de mare e softcamul care l-ai pus ,cat semnal ai pe programul respectiv? daca eroare e prezenta si pe la alte pachete si daca face tot aceiasi eroare
nu ai incercat la cele de la D!G! daca face asa ceva?...etc
sau la TP$ sau Prem!er
sunt 130 de programe in lista pe satelitii amos1,2 si atlantic bird3 .semnal 75% amos, 45% atlb3
default la sateliti in memorie pt cautare frecvente sunt 5 sateliti .
softcam 2.97 peste 2.95,2.96, acum la info am v2.22 v27
nu am incercat pe alte pachete doar pachetul poom si ce am observat :
pe toate canalele poom si mai putin pe canalele viasat subtitrarea apare cu randul de sus pe culoarea normala alb iar pe cel de jos litere negre ingrosate cateodata randul de sus e negru si cel de jos alb .
pe canalele viasat isi revine repede dar pe poom mai greu.insa cel mai deranjant este ca subtitrarea pe canalele poom vine parca in valuri adica exista un dialog care este titrat altele care nu un ciclu sistematic.pe hbo ,cinemax etc subtitrarea apare de regula ok.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe Digi nu sunt probleme cu subtitrarea. Apare la cateva secunde dupa comutare(se produce mai intai o fragmentare de cateva fractiuni de secunda a imaginii) dupa care merge ok!
am doua propuneri:
1.sa se poata salva direct din receptor pe usb: lista de canale, softcam etc.
2.sa mearga biss-ul indiferent de id-canalului, ca acum daca 2 canale au acelasi id, softul deschide pe primul. si id-ul sa aibe 8 spatii in meniu ca in softul de acum sunt doar 6 si nu se vad primele 2 pozitii.
multumesc.