Slogan Sabitech - need help!
He he...
De cateva zile imi tot bat capul ca sa concep website-urile si un slogan pentru firma mea de web design, hosting si altele dar din pacate cand vine vorba sa faci ceva pentru tine intri in criza de idei...
Firma se cheama Sabitech si are 4 domenii principale:
Sabitech Media - web design, logo design si branding, promovare si optimizare (SEO), publicitate, fotografie si altele,
Sabitech Hosting - gazduire web - e clar pentru toti cu ce se ocupa...
Sabitech Consulting - consultanta si audit in IT&C, networking, administrare, PR si altele.
Sabitech Electric - instalatii electrice, cablari structurate de date si telefonie, dulapuri de date si telefonie, etc.
Domeniul e [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
So... cuvantul de baza ar fi tehnologie, de la sabi(tech), dar nu e obligatoriu... in principiu sloganul il vreau la firma Sabitech, nu la cele 4 domenii de activitate... dar bineinteles trebuie sa dea de inteles ca se ocupa cu macar 2 din domeniile principale. Merge si un slogan generalizat, care nu tine cont de domenii dar e bun pentru branding.
Sloganul sa fie in limba romana!
Orice sugestie, idee care va trece prin cap, orice cuvant de care ne putem folosi este binevenit! Fara retineri!
Ma bazez pe voi, deja la mine miroase a creier ars! :dance:
/later edit:
Ma gandesc sa las Sabitech fara slogan... sa folosesc doar link-ul site-ului sub el si sa folosesc slogane la cele 4 domenii... cred ca ar fi mai ok decat sa am un singur slogan care oricum nu poate cuprinde toate domeniile...
Deci... ganditi-va la slogane pentru cele 4 "firme", domenii de activitate...
Let the fun begin!