Ce parere aveti? vreau sa o cumpar mi se pare o bijuterie,voi ce spuneti?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ce parere aveti? vreau sa o cumpar mi se pare o bijuterie,voi ce spuneti?
Arata bine dar mi se pare masina de femei :) Plus ca e doar cu 2 usi...
dupa dimensiune e masina de dus la piata....si e si opel....
Am facut un drive-test cu ea si nu genul de dus la piata,cat despre 2 usi asa imi plac mie masinile cu o tenta sportiva,orcum se comporta super pe sosea si ce sa mai e BELEA!!
Testeaza si alte marci de aceeasi clasa si iti vei schimba parerea. Poti sa incepi cu Renault Clio, VW Polo, apoi Golf si vei vedea diferentele.
Uite ca ti-a spus el mai pe fata... ai de unde alege... sincer eu nu as merge pe Opel... vezi tu...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema tine de bani,nu pot da mai mult de 10500E pe o masina,am studiat aici toate marcile si ma-m oprit la opel
dupa drive-test mam documentat despre ea si aici;
si in ultimul rand nevasta-mea are ultimul cuvant in alegerea masinii,ce pot spune este ca dupa multe ciondaneli am cazut amundoi de acord cu acest opel!
atunci sa ai bafta de ea!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta vroiam sa spun si eu ca e opel dar gusturile nu se discuta mai ales pe bani altuiaQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK!! dar ce are daca e Opel? eu sunt cam 00 la capitolul masini,poate ma lamuriti si pe mine cei cu OPEL ca sa stiu daca inchei contractul ca mai am o varianta la Kya!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pierde mult la pret in ani,kia si mai mult...sunt marci care nu se devalorizeaza asa mult dupa 2,3 ani....Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AAAAaaaaaaaa.pai si eu care credeam ca este vre-o problema tehnica,asta e un fleac ca orcum dupa 2 ani o dau lui nevasta-mea si eu imi iau un bmw!Quote:
in ziua de azi marcile consacrate nu au probleme tehnice,si daca au masina e noua si are garantie....insa daca peste 2-3 ani vrei sa iti iei un bmw si vrei sa vinzi opelul sau sa-l dai la schimb vei fi surprins sa vezi cit de putin va valora...nu acelasi lucru poti spune despre un golf...Quote:
Masina este nou nouta o cumpar direct de la un dealer opel,iar ca sa o vand peste 2-3 ani nici nu ma gandesc!
spaniolule eu stiu ce spun...dar.. e placerea ta ,gustul tau....si banii tai,....cum am spus: sa ai bafta de ea!Quote:
cumpara ce poti si ce iti place cu siguranta daca am avea banii toti am avea BMW,MERCEDES,GOLF cu toate ca,cu primele doua nu prea ai ce face in ro
Problema este ca dintrun site de sateliti,receptoare si key sa ajuns si la masini.Daca credeti ca se merita si discuti de masini aici ar fi bine ca acel vanzator de masini sa le integreze si receptoare satelitare care sa scoata si key-uri pentru canalel codificate.
Ce naiba mai baieti maine o sa scrieti ce ati cumparat de la piata si ca sa scumpit patrunjelul si ceapa.
Man,suntem la offtopic unde putem discuta orce,am cerut o parere nu am dat cu paru...Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OFFTOPIC (discutii libere..) (5 Viewing)
Cine are chef de orice alta activitate neacoperita de nici unul din forumurile de mai sus este bineprimit aici. Discutati despre masina personala, despre politica, despre sex (in cazul in care acest subiect mai prezinta vreun interes pentru dvs :-)
e OFFTOPIC(discuti libere)eu am sa deschid un topic despre ejacularea precoce glumeam