Vind Matrix Cam Reloaded. 150 lei noi(pretul include tva + taxa curierat).Astept oferte pe "PM".
Printable View
Vind Matrix Cam Reloaded. 150 lei noi(pretul include tva + taxa curierat).Astept oferte pe "PM".
Update la pret 100 RON.
Up 80 RON.
..pai scrie si tu ce deschide ca sa stie omul...:)Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nici nu mai stiu.Nu l-am mai folosit demult.Oricum acum are pe el soft care accepta cartela Max (M.RV 1.80)Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deschide canal +...si in ultimul timp apar rapid noile update.....Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu depinde de cam ce deschide ,ci de file .bin actual.Obligat ca camul fara bin (firmware)in el nu deschide nimica.
La cerere pun pe el orice firmware.
parerea mea este ca pentru un Matrix Rev.ca sa pui un firmware 1.80 cam dificil de gasit.Un singur mod ar fi sa pastrezi file bin de mrv 1.80 si cu Matrix Key Editor,MRCrypt Revolution sau MRCrypt Revival sa ai faci update cu Softcam key file.Cam acelasi lucru cu aceste 3 mici programe fac si eu pentru Mrv 2.25.
Da asta stiu daca il modifici Matrix rev.to BissCam,Matrix rev. to Realyti Cam,Matrix Rev. to Magic,Matrix Rev. to NDS Cam,Matrix Rev.to Irdeto2.Quote:
Rebourn sau Reloaded cam dificil odata schimbat Xilinx-ul pentru astea doua nu mai poti sa il intorci inapoi.
Camul are deja firmware MRV 1.80 care citeste cardul m*x tv.Pt. cine vrea pun alt firm la cerere.
Scuzami afirmatia dar faci o mica greseala de la MRV la MR este diferenta mare.Este posibil sa fie un firmware Mr 1180 si nu un MRev.
ma intereseaza cum dau de tine sa vorbim ?
la cine te referi?
si eu vand cam matrix reloaded..............
la cam, mai caut si un cas2 cine are ?