a inceput testele digisport Hungary 12.607 H 27500 in locul GSP2:)
Printable View
a inceput testele digisport Hungary 12.607 H 27500 in locul GSP2:)
Cu toate ca nu ma dau in vant dupa fotbal,nu pot spune decat "sa-i tina cel de sus cat mai mult in nagra 2".:)
Sigla este de tot ......
A intrat si Digisport Ro in loc de Sport Klub Ro.
Viata lunga ...... in acelasi sistem de codare.Ambelor.:)
Da, pe Tp 12528 / H / 27500 / FEC 3/4.
la mine nota 10,gsp 1 a disparut de pe al doilea rec sa i f..t de cretini,ca eu altceva de lucru nu am decat sa scanez si sa salvez tampeniile lor
Voi chiar nu v-ati saturat de canale de sport? F**k them all!
Eu nu m-am saturat ca nu ma uit la ele,trebuie doar sa stiu ce modificari sa fac undeva,cand apar canale noi.:clap:
Ma bucur ca au scos Sport Klub ca sa introduca noua inventie,deja era prea de tot cu atatea canale de sport,fiecare transmite cate un campionat de fotbal,ba din Argentina,ba din nu mai stiu ce tara.Urma sa mai apara unul cu campionatul din Bangladesh si eram cei mai tari din Europa!
inca un k@k@t de post....Nu inteleg care e diferenta din GSP TV si Digi sport...
iti spun eu. GSP TV e un k@k@t mai mic iar DigiSport e un k@k@t mai mare...singura diferenta :lol:asemanare e ca sunt amandoua de k@k@...scz dak supar pe cineva Sorry
la mine nu apare nici-o sigla,doar :"nu sunteti autorizat sa vizionati acest canal" in rest tot ecranul e negruQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tu esti norocos scapi de k@k@t imputit care se numeste Digi sport!!Acuma serios nu pierzi si nimic arata toate ziua un clip cu ce o sa arata si cam atit.
vad ca si eu sant un norocos de nota 10
Daca sunteti suparati ca nu puteti sa vedeti pe digisport va fac eu un video si il urc in youtube!Voi trebuie numai sa il descarcati si puneti sa face repeat singur.Dupa aveti pe nou canal lui digi ...
:gathering:
pai eu nu prea inteleg de ce la unii merge si la altii nu,in rest fac ceva pe el
Daca treci prin Basarabia dupa lumina iti merge,daca vrei pe abonament nu prea cred.Pe abonament se scot programe,nu se introduc.:)
Nu va stresati pe program ca nu are nici o vina.Sunt iubitori de sport care il vor aprecia si eu sunt multumit ca au scos un program la care m-am uitat in 3-4 ani (nu mai stiu cat exact) cam 5 minute in total.Daca si la asta ma voi uita tot atat pentru mine e indiferent.Doar spuneam ca a aparut si mai exact unde,atat.Cat de vizonat va fi vom vedea.
de abonament zic ca de aia ma stresez ca doar il platesc
In principiu las ca e bun.... nu strica inca un program de sport...
Momentan este in teste, din aceasta cauza nu poate fi vizionat in ' conditii normale" doar daca ai ceva mai anormal poti sa vezi promurile care se repeta.
nu inteleg de ce sunteti carcotasi ( doar pentru ca este la Digi ? ).
Din cate se pare au luat campionatul Spaniei, Germaniei si o sa dea si din liga lui mitica.
Eu cred ca o sa faca ceva audienta si desi sunt si alte alternative sa te uiti la aceste meciuri multi vor prefera comentariul in romana.