Testat ok .....
Printable View
Testat ok .....
Aici se gaseste un program de desene animate care bate la fund oricand Cartoon Network...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Skycleaner ...daca iti merge acum showtime posteaza un vkeys.db ca la mine nu mai merge.
caut de azi dimineata...nimic...asta cu desene e freeQuote:
Originally Posted by lorena [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si eu caut si incerc diferite vkeys de o ora dar ..nimic.Poate mai tirziu.
interzis postare key @laleauaneagra13
uite scumpi aici...
Nu (mai) merge Show time.
Keyle nu mai sunt valide.
ce spui domne??? vezi sa nu ai conflict intre s2emu si vplug
Merge.
Era de la versiunea de vplug
e 7.40 si deja nu mai merge...cam la ce ora schimba cheia???
Pai nu face AU?! Asa aveam impresia , probabil ca numai pe anumite receptoare . Dupa parerea voastra merita vazute aceste programe - intreb deoarece nu am posibilitatea de testare si vreau sa stiu daca merita sa-mi iau un H-H . Ce spui @skycleaner de programe - te rog ?
10X!:cheers:
P.S. Ceva keys aici
Merita. In general astia au bani si pot. Pacat ca tre sa schimbi v_keys in fiecare zi
or mai simplu
sa specificam ca postul tau e ptr plug al meu ptr softcam,fiecare cu ce-i place
Ok! Indeed! Dar cu editor se poate transfera in v_keys asa ca...
A aparut v_plug 1.7.6 gratie faptului ca @vahid s-a razgandit si lucreaza in continuare la emulator...deci @cipcirip99 iata si AU [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"08.08.2007
V 1.7.6
- Added Showtime, ART & Pehla I2 AU.
- Fixed freezes during emm handling of NA providers."
Thanks vahid!
si mersi lui SLAman care nu se va supara...cred
dar banuiesc ca nu stiu multi sa faca astaQuote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de ce sa se supere slaman?ca nu inteleg
L-am citat fara acordul sau.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
editor de v_keys si nu numai... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am inteles,nu stiam ce ai pe link ca nu lam dat jos ca la mine instalatia e jos si ma uit doar la cuie