Pe GSP1 se face reclama ca se transmit meciuri (miercuri) si pe GSP2,3,4 dar nu dau frecventa pe care o fi oare?
Printable View
Pe GSP1 se face reclama ca se transmit meciuri (miercuri) si pe GSP2,3,4 dar nu dau frecventa pe care o fi oare?
MIERCURI 10 IUNIE
U Craiova-FC Vaslui
GSPTV alternativ, ora 20:00
Rapid-Poli Iasi
GSPTV alternativ, ora 20:00
FC Arges-Dinamo
GSPTV alternativ 20:00
FC Brasov-FC Timişoara
GSPTV alternativ , ora 20:00
Gaz Metan-CFR Cluj
GSPTV alternativ ora 20:00
CS Otopeni-Farul Constanta
GSPTV alternativ ora 20:00
Sursa : Digi TV
Daca imparte imaginea in 4 (PIP) transmite GSP 1,2,3,4!
gand la gand cu bucurie si eu ma gandeam la o asemenea varianta,ca de gasit nici eu nu le gasesc:dance:
Sunt curios cum se vor transmite aceste meciuri cate 1 min. din fiecare :D
salut , imi spune-ti si mie de unde a-ti auzit/citit de pg. "gsp tv 3,4" ?
fiindca pe nicaieri nu dau de ele , nici macar ca reclama ca vor aparea
pe "digi tv" au doar "gsp tv" : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , cititi la 11785H si 12607H , iar pe cablu au : S26 - 343,25mhz si C28 - 527,25mhz
deci atat pe satelit cat si pe cablu sant doar 2 prg. "gsp tv" , unde ar trebui sa apara celelalte 2 prg. (gsp tv 3,4)
ca mai tramsmit ei sub forma pip-ului (gsp tv 1 si 2) , este un lucru bun care ne scuteste de a comuta tot timpul intre cele 2 canale la un tv clasic
detalii nu stiu dar sambata faceau reclama de se rupeau,pe gsp 1 meciu cutare,pe gsp2 meciu cutare pe 3 si 4 idem,pai eu de aici inteleg ca sant 4 programe sau poate asa ar vrea ei sa fie
Se pare ca digi info se va transforma pentru putin timp in unul din cele 4 gsp-uri,in acest momemt digi info nu emite arata o mira.
poate intr-un viitor apropiat (indepartat , depinde cat sant de interesati) si oricum ce se va scoate in locul lor ?
fiindca si asa in pachetul de baza (analog tv) au ramas 95% numai prg. romanesti
practic nu ai ce urmari decat reluari de filme de la un canal la altul , stirii senzationale (omoruri , violuri , delapidari s.a asemanatoare) , documentare in reluare s.a.m.d
ce sa mai zic de "divizia nationala" , pe vremea "impuscatului" cred ca se juca fotbal mai bine decat in prezent (atat la nationala cat si in divizie) si nu se mai "plangeau" atata de jucatori , existand pepiniere , acum..........
acum tot ce este interesant/bun costa... si cum santem in "criza economica" avem asa prg...........
noroc cu satelitii si strainii , avand de unde alege........
paduraru : acum 08.06.2009 ora 17.00 canalul propiu cablu analog - info rcs - emite stirii ca de obicei ( arata grila cu frecv. pt. gsp tv in diferite orase cea rosie la culoare)
Eu vorbeam de digitv info nu de info rcs care la ora actuala are o mira si scrie revizie tehnica,asta poate sa o confirme si altcineva.
Cred ca e vorba de ziarul Gazeta Sporturilor paginile 2,3,si 4
Digi info este in revizie probabil va schimba anunturile.Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Anuntul final despre cartelele N2.:)
salutari
clar vor fi 4 posturi gsp
pt ca vor transmite in felul urmator:
MIERCURI 10 IUNIE:
-Urziceni-Steaua ANTENA 1 şi gsp.ro, ora 20:00
-FC Brasov-FC Timişoara GSP TV , ora 20:00
-U Craiova-FC Vaslui GSPTV 2 alternativ, ora 20:00
-Rapid-Poli Iasi GSP TV 2, ora 20:00
-FC Arges-Dinamo GSP TV 3, ora 20:00
-Gaz Metan-CFR Cluj GSP TV 4 alternativ, ora 20:00
-CS Otopeni-Farul Constanta GSP TV 4, ora 20:00
-Gl. Buzau-Gl. Bistrita netelevizat, liveTEXT pe gsp.ro, ora 20:00
-Pandurii Tg. Jiu-Otelul netelevizat, liveTEXT pe gsp.ro, ora 20:00
:offtopic:Cartelele N2 vor mai merge ceva timp,atat timp cand eu ma duc la ei la casierie si schimb un decodor defect si imi dau tot cardul N2 pe care il aveam si vad pe un birou teancul de cartele N3 asa ca mai dureaza pana vor trece definitiv in N3.Quote:
Originally Posted by cipry21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Scuze de off topic!
acum 2 minute am vorbit cu un operator de la call center si nu avea habar care vor fi frecventele,unde vor fi introduse.Quote:
Originally Posted by mario08 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat astazi(28 Aprilie 2009)licenta audiovizuala prin satelit societatii S.C. RCS & RDS pentru Digi Sport. Decizia CNA a venit in cadrul sedintei de astazi, marti, 28 aprilie, cand consiliul a aluat in discutie dosarul S.C. RCS&RDS SA Bucuresti prinvind o solicitare de licenta audiovizuala prin satelit pentru Digi Sport ( si pentru Digi Sport 2, 3, 4).Consortiul format din Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV) si RCS RDS a castigat drepturile de televizare a meciurilor din Liga I de fotbal pentru sezoanele 2008 – 2011 pentru suma de 102 milioane de euro. Potrivit contractului dintre consorţiul RCS&RDS-Antena 1şi LPF, 15 mai a fost termenul limită la care cablistul şi postul de televiziune au trebuit să vireze 27 de milioane de euro in conturile Ligii.
Eu cred ca despre asta e vorba dar nu se stie inca cum vor imparti transmisiile si cand vor incepe sa emita.
Sa nu confundam mere cu pere!
Digi Sport e un proiect al RCS, separat de GSP care apartine de Antene!
Clar ca vor trebui sa aloce maine dimineata (urgent!) frecventele, impreuna cu un update de soft pentru conserve.
Update: Ultima stire! Nu aloca noi frecvente ci inlocuiesc programe existente!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
era de asteptat , exact cum am pus intrebarea : ce prg. vor inlocui ?
fiindca oricum grila actuala de pe cablu analog este cum este , cred ca pana la urma nu va mai exista nici un post strain , exceptie facand cele de documentare traduse in romana
azi 09.06.09 ora 23.11 grila catv (cablu analogic) era neschimbata , adica :
- pe S26 GSP2 + Eurosport 2 si
- pe C28 GSP1
in schimb am vazut ca pe C46 Test + Private Spice si C52 Test + Plaiboy m deci s-ar putea pe aceste 2 canale sa fie pe timpul zilei GSP3 si GSP4 , iar noapte prg. pt. adulti , o presupunere personala