Dezvalui pentru cei interesati faptul ca pe phoenix merge perfect la frecventa de
3,868Mhz, avand in vedere ca quartz de 3,686Mhz (in dream pe newcs functioneaza pe aceasta frecventa ) nu am gasit in comert.
Bafta tuturor.!!:drinks:
Printable View
Dezvalui pentru cei interesati faptul ca pe phoenix merge perfect la frecventa de
3,868Mhz, avand in vedere ca quartz de 3,686Mhz (in dream pe newcs functioneaza pe aceasta frecventa ) nu am gasit in comert.
Bafta tuturor.!!:drinks:
Pentru a pune ceva similar pe kathy 910,mbox+newcs , de ce mai am nevoie in afara de interfata phoenix? E greu tare cu obtinerea liniilor bune daca nu ai local :(
sa cunosti bk si rsa daca e card de jiji
si cum se procedeaza pentru a le afla? ca evident ma aleg si cu o conserva de a lor cu care va fi imperecheat cardul,pe care o sa o tin la pastrare.
merge cardul si cu 3.86mhz dar problema e sa nu se arda cardul de la supratactare.
La mine merge cu 3.579545 Mhz.
si pana la urma cine imi da si mie un raspuns concret? :D
daca te referi la bk si rsa search cu google
am dat, dar mai toate posturile despre cele doua pe care mi le-a gasit sunt create de oameni care s-au nascut invatati care n-au chef sa imparta informatia.
asta e deocamdata,tot acelor oameni invatati si cu capul pe sus ar trebui sa le multumiti ptr situatia creata
ne pare sincer rau
Buna SnowQuote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si daca le cunosc unde le bag ?
depinde ce folosesti. ptr newcs editezi newcs.xml si pui acolo rsa la rsa si bk la boxkey.
frecventa corecta ptr cardurile nagra e 3.68 nu 3.57 cu toate ca merge la fel de bine in ambele cazuri
Mersi Dan2000
merge si in cccam 2.1.1 ? asta folosesc
Pe un dm800s cu gemini
deocamdata nu am cardul dar mia promis cineva ca il primesc saptamäna viitoare
si mai exact cum se afla cele doua?
Daca cauti putin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iti faci o impresie
De 4 zile merge de rupe,,,si se trage la greu de pe el...acuma ce sa zic, merge pana ia foc :)Quote:
Originally Posted by worms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Danut, daca imi trimiti tu mie un Q de 3,686Mhz il pun pe ala, aici nu am gasit...ce la vie.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
P.S pe 3,57Mhz nu zic ca nu merge, dar din 10ECM-uri unu sau doua rateaza si da NOT OK...
din motivu asta am vrut sa-l urc ca si in dream...
Peace
eu iti recomand sa folosesti combinatia ccam+newcs, nu e greu de setat si merge bine.Quote:
Originally Posted by Diablo1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quartz gasesti la Conexelectronic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
ce valoare ai la rateQuote:
Originally Posted by prodigy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]