DM 500 HD din iulie pe piata!!
Dream liefert neuen Receiver ab Juli aus
Der Receiver-Hersteller Dream-Multimedia (Dreambox) wird im Juli mit der Auslieferung seines neuen HDTV-Receivers DM500 HD beginnen.
Wie das Unternehmen am Donnerstag mitteilte, wird das Gerät fur rund 300 Euro erhältlich sein. Ausgestattet ist das Einsteiger-Modell unter anderem mit einer HDMI-Schnittstelle und einem eSATA-Anschluss fur externe Festplatten. Weitere technische Einzelheiten hat der Hersteller bislang nicht veroffentlicht.
Cu alte cuvinte din iulie va fi disponibil pe piata la 300E!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Re: DM 500 HD din iulie pe piata!!
tocmai citisem si eu despre el , cele de mai jos :
"Here's an extract from the Dream Multmedia press release:
Dream presented the new DM500 HD at the Anga Cable exposition for the first time. The new HDTV receiver from Lunen surprises viewers with features such as an HDMI interface as well as an eSata connection for external hard drives. The DM500 HD will be available as of July, and comes at a recommended retail price of 299 Euros. "
cu google translate :
"Iată un extras din Dream Multmedia comunicat de presă:
Dream prezentat noul DM500 HD la Anga cablu expoziţie pentru prima dată. Noul receptor HDTV de la Lunen surprize vizualizatoare cu caracteristici, cum ar fi o interfaţă HDMI, precum şi o conexiune eSATA pentru hard disk-uri externe. De DM500 HD va fi disponibil incepand cu luna iulie, şi vine la un preţ recomandat de vanzare cu amănuntul de 299 de euro."
la un pret de 299 de euro o sa rupa din potentiali cumparatori ipbox 9xx si kathrein ... partea buna este ca sigur ipbox o sa fie nevoiti sa scada preturile pentru a face fata concurentei si receptoarele vor fi mai accesibile unui public mai larg , asteptam cu interes .
nu as fii atat de sigur , avand in vedere ca preturile la noi sant cum sant si oricum 299/300 euro x 42000 = 1250-1260roni FARA TVA
deci cu tva ar urca spre 1500roni , un kathy costa in prezent 1480roni si un ip box 910 parca 1445roni
deci in privinta pretului nu ar fii diferente foarte favorabile pt. acest receiver , DAR AVAND UN SUPORT SOFT DESTUL DE "BOGAT" IN SPATE , AICI AR AVEEA "CASTIG DE CAUZA" in fata celorlalte modele , ramane sa vedem
Ganditiva si la aparitia clonelor care automat fac scaderea pretului
"recommended retail price of 299 Euros. " inseamna 300 euro pretul final de vanzare inclusiv TVA.
putini se uita la ce stie hardware ... sa mearga emu care trebuie , degeaba este kathy si ipbox superioare hardware dreambox daca nu merge emu care intereseaza pe toata lumea ...cccam... daca ar plati cui trebuie asa cum se pare ca a facut Azbox ar avea suport cccam si atunci ar rupe dm800 .
alta este prb. mare la kathy , nu emu
merge cu incubus de "rupe" , cu mbox la fel , cat despre imag. e2 nu cred sa mai aiba alt receiver atatea aparitii lunar
tot atat de adevarat este ca nici un receiver marca/tip nu poate multumii pe toata lumea , indiferent de config. hardware sau suport software
deci sa mai avem rabdare vreo 2 luni si poate o sa apara si pe la noi in magazine , bine inteles la niste "preturi mioritice"
Azi am primit si eu comfirmarea celor box-pirarates :D rapizi nemtii astia cu pozele :D ( pretu e vehiculat la 300 euroi).Procesorul este la fel ca la un DM 8000 (400 mips) mai bun ca cel de la DM 800 :cool2: si multe altele - cititi si voi :book:
Interesant ce rapizi sunt unii....
Sa vedem ce minune face si el....ca la ultimul timp toate lumea incearca sa prinde clientii cu tot felul de lucruri....alti cu versiuni de cccam care de fapt nu sunt cccam,alti cu enigma care nu iese,alti cu media center care merge si nu merge...In general piata nu e inca matura.Sa vedem ce o sa face acum ABCOM...sau trebuie sa da pe preturi jos sau sa sta cu un morcov la cur sau sa scoate versiuna de incubuscamd ca lumea adica sa fie si server si sa face si resharing.
se pare ca va avea (cel putin din reclama reiese) un procesor mai "puternic" decat la dm800 :
- dm500 hd (BCM7405) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- dm800 hd (BCM7401) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
numai ca va fii "mai putin utilat" , fata de dm800 hd
in schimb ce ziceti de dm8000 hd care are un AMD 5x86 la 100/133mhz (AMD/ELAN SC520) :
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in schimb este "cel mai utilat"
doua filmulete cu Dm 500 Hd
Au mai aparut ceva stiri, noutati despre acest receiver ?
Va aparea luna aceasta ? :clap: Stie cineva ceva in plus ?
Sa inteleg ca nimic ? :oops: Atunci mai asteptam.
Eu am auzit ca exista o interziere...Si posibil o sa apare spre sfarsit de toamna inceput de iarna.Acuma ramune sa vedem.Daca iese in perioada asta o sa fie bine pt ca o sa face concurenta...Dar dream e cunoscuta ca nu respecta datele...
In siteul de mai jos apare ca fiind disponibil incepand cu 25 iulie la un pret de 299€:
Description:
Dreambox DM 500 HD
* 400 MHz MIPS (BCM7405) Processor
* Linux Operating System
* MPEG2 / H.264 hardware decoding
* DVB-S2 Tuner
* HDMI
* 256 MB RAM, 64 MB FLASH
* SCART connector (RGB / optional YPrPb)
* eSATA connector
* Smartcard Reader (Dreamcrypt)
* 10/100 MBIT/s ethernet interface
* EPG (electronic Program guide)
* controllable from PC through sophisticated web interface
* S/PDIF optical (digital bitstream out)
* analog modem
* automatic service scan
* DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2,USALS
* 12V external power supply
Dream Multimedia, Dream500HD, HDTV, DreamHD500, Dreambox DM 500 HDTV, Dreambox 500 HD, Linux
L-am mai vazut de vanzare pe un site strain, dar acolo la "delivery date" scria unknown. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate stiu acestia ceva in plus ? sau e doar de marketing pus ? Sa vedem.
Deci incep sa o lungeasca... urmatoarea data 15 august. Se va intampla la fel ca la aparitia lui 800, da nu tre sa ne suparam ca pana la craciun iese :D
Urmatoarea data: 1 septembrie. Putem incepe pariurile, eu zic NU.