Salut,
Vreau sa imi cumpar o antena 0,9 si as vrea sa stiu daca intre una de aluminiu si una de fier exista diferente in ceea ce priveste castigul. Nu vorbesc despre Gilbertini sau triaxuri.
Multumesc
Printable View
Salut,
Vreau sa imi cumpar o antena 0,9 si as vrea sa stiu daca intre una de aluminiu si una de fier exista diferente in ceea ce priveste castigul. Nu vorbesc despre Gilbertini sau triaxuri.
Multumesc
Intodeauna vor fi diferente,Al receptioneaza mai bine undele transmise de satelit si nu are probleme cu intemperiile{ger puternic-caldura tropicala} pe cand fierul .... e fier!!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci; cumpara Al!!
da aceasi parere diferenta se mai vede si la pret care de multe ori ptr uni cred ca conteazaQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am gasit antena asta la peruvision; OFFSET 0,9 ALU cu suport fix,din Aluminiu 24,2 EUR+TVA.
E ok? Sa o cumpar?
pai ce mai stai
Cumpar-o!!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am un ofset de 1m de aluminiu care are vechime mai mare de 12 ani si e impecabila.Daca era de fier cred ca dupa 5 ani cadea singura de pe casa,mancata de rugina.Antena aia te va tine o viata,asa ca merita.
Am sunat si nu mai au. Stiti de unde din bucuresti as putea cumpara asa ceva? Nu-mi spuneti de catec sau triaxuri...ca nu dau atatia bani.
Multumesc
oare de ce nu ma mir or sa cumparat ca painea calda or le mai tin baieti sa mai puna la pret ca mi se cam paru ieftinaQuote:
@zappa
s-ar putea sa am eu ceva pentru tine . Detalii in pm.
Care pm????
Mi-am luat una de fier de 1,1 de la Peruvision. Nu e bine lucrata dar se pare ca nu are deformari. Mi-a dat voie sa aleg si abia la a 4a antena mi s-a parut ca e in regula. Celelalte aveau mici deformari care se observau la o privire atenta. Saptamana viitoare o montez. Vreau sa pun hh-ul pe ea.
Bafta si mare grija la instalat.
si eu am luat acelasi model de la peruvision , este jalnica antena nu face cat una de 0.9m noname , sper ca sa ai mai mult noroc si sa te poti bucura de antena .Quote:
PS sper ca moderatorul ca mi-a sters postul anterior sa si spuna motivul ca doar aici nu este rdi , faptul ca nu am fost multumit de firma peruvision asta nu inseamna ca nu am dreptul de spune acest lucru . Sa auzim de bine .
Cine ti-a sters postul? da un nume,aici ai dreptate nu suntem pe rdi iar daca cineva tia sters postul trebuie sa fi avut un motiv intemeiat daca nu este o problema ce trebuie rezolvata rapid....Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]