Discutii despre magazine sat
Interesant.Daca aveti probleme cu produse cumparate sau vreti ceva de la aceasta firma puteti sa luati legatura cu ei si pe forumul lor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Mi se pare o idee buna.Tin minte ca si D&K a avut un forum pe vremuri,dar cred ca a sucombat.
Atentie!Se pare ca pe forumul prosatului nu prea e voie sa discutati despre receptia programelor TV fara subscriptie oficiala.
PS:Nu e reclama si nici forum concurent.
Re: Magazine online de produse satelit
Am schimbat numele acestui thread si l-am mutat la sectiunea Shopping!
Am rugamintea de a posta doar linkul fara comentarii ce constituie reclama! Reclama costa!
Puteti insa sa postati avertizari daca ati avut probleme cu produsele lor.
fugiti de aia de la tehnib timisoara. au preturi bune intr-adevar insa sunt neseriosi. sa nu mai zic faptul ca daca suni si intrebi de vreun produs iti raspund in doi peri, asa ca: atentie!
Quote:
fugiti de aia de la tehnib timisoara. au preturi bune intr-adevar insa sunt neseriosi. sa nu mai zic faptul ca daca suni si intrebi de vreun produs iti raspund in doi peri, asa ca: atentie!
eu ti-am dat un link sa-ti cumperi dream .. eu am luat unul ieri cu 100 euro...dat fiind ca era in madrid am platit 14 euro pina la usa casei. deci 114 euro.........pe tine te-a mincat in fund sa-ti cumperi din timisoara locuind in madrid.....
Quote:
eu ti-am dat un link sa-ti cumperi dream .. eu am luat unul ieri cu 100 euro...dat fiind ca era in madrid am platit 14 euro pina la usa casei. deci 114 euro.........pe tine te-a mincat in fund sa-ti cumperi din timisoara locuind in madrid.....
n-am cumparat de la tehnicb, stai linistit. inca n-am luat nimic pana acum din cauze greu de explicat:cool2:
interesant, dar piperat...
Te-ai uitat de curiozitate la contact????
.........
African Branch :
Democratic Republic of Congo
Phone: 00243 98 110 188 - 00243 99 37 455
Adress: Avenue de la GOMBE nr. 12 KINSHASA RDC;
Congo Brazza
Phone: 00242 66 1182 ; 00242 38 1182 ; 00242 605252 ; BP 14582,
Adress: Case J425 V, OCH Brazzaville
Fax: 00242 826432
Gabon
Phone: 00241 51 83 59 - 00241 899662
Fara cuvinte!!!!