Re: se mai poate vedea ceva?
avem MTV HD / SKy Cinema 24 HD / SKY SPORT HD ... astea nu sunt canale ?
tu poti sa vezi sky cinema????
tot ce este HD le vad din PC direct pe LCD , nu am avut bani de dreambox HD :) restul canalelor SD se vad ok direct din dream. o sa iti fac maine poze ... ca acum mie sila sa ma dau jos din pat sa iti fac capturi :)
@suteu incearca totusi sa intelegi ca se poate rezolva problema daca inveti ceva despre sharing si schimbul de linii
iti faci rost de un card oficial si apoi iti faci o linie de sharing
desi inainte de a fi cumparat receptorul HD trebuia sa te interesezi de sustinerea soft si modalitati de sharing
e normal sa fie codate pt ca sunt drepturi de autor vandute doar pt anumita zona sau provider
pe o placa SS HD se poate folosi fara probleme protocolul gboxul
eu nu te pot ajuta cu multe , dar cauta sa citesti pe aici sau pe altundeva cum e treaba cu sharingul si protocolul gbox si CCCAM sau mbox
uite o lista cu ce mai ai pentru ss2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (pay tv)
share-ul este bidirectional :) adika daca tu dai ceva ... si celui caruia ii dai trebuie sa dea altceva ... Exista si exceptii ... ca deh nu toata lumea ii cinstita :agresiv:
deh ... moderatorii astia :gathering:
parerea mea este ca placa nu tine loc de receptor :) eu personal placa o folosesc pt capturi , mai un hd, mai un film ... insa decodorul e sfant ... 95% din vizionare se face pe el ! asa ca sfatul meu este ... sa iti cumperi un decodor oficial cu subcriptie la unul din DTH-urile noastre ... si sa nu mai astepti keytze prin alte metode un pic ilegale :)
Mai devreme sau mai tarziu toate programele or sa aibe perioade in care nu or sa mai mearga cu keytze ... asa ca, cartelutza ta e sfanta !
stima
asa ma gandeam si eu! nu o sa mai mearga nimic decat cu cartelele lor!
asta e sigur.
dar platesc si cablul, sa mai platesc aproape acelasi serviciu de doua ori???
cablu nu se compara cu satelitu ... indiferent de providerul ales :) si aici vb din experienta ! Plus ca la satelit mai vezi si altceva decat romanesti ... in schimb la cablu ... ce ti-au pus aia pe frecvente ... aia vezi :tv:
asa este!
doar si eu receptiones aproape toti satelitii vizibil de patru ani!