Letonii si bulgarii au iesit in strada, cerand demisia Guvernelor
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Letonii si bulgarii au iesit in strada, cerand demisia Guvernelor
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Incotro bati,Savine ? :D
pai ar cam trebui s afaca si romani daca nu le convine ceva
La noi nu are rost.E pierdere de timp,dupa aceea ne votam inapoi conducatori manelisti,dame cu fite,smecheri,fosti securisti,etc. si ajungem tot acolo.
Nu stiu... mie imi pute a pulbere, voua nu?
Daca ati fii votat cu Vadim probabil nu mai era asa lehamite in tara aia.
Nu m-io luati in nume de rau ,dar acuma avem o ministara a turismului ca la vara o sa vina toti transsexuali din Europa in vizita la noi.......adica la voi ca eu mi-am luat zborul cam de mult.
:wellcome: In Romenia
Daca veti intelege aluzia mea(si stiu ca o sa va dati seama): Romania=sex view tv!:D
bulgarii inca au demnitate, spre deosebire de noi.
noi ar fi trebuit sa-i luam pe boc, pe geoana si pe baselu si sa ii dam cap in cap pana le vine mintea la cap; ii doare pe ei fix in cot de "interesul national".
care "interes national"??? nu exista asa ceva!
Interes national?....poate FURT national!
Ei se joaca cu p*ta in constitutie la ora asta,nu au treaba cu recesiunea,gazele si somerii.Au inceput bine baietii.
Ma distreaza alianta asta! In PSD e lupta interna si toti se tem de lucraturile lui Base... PNL-ul a lasat o gaura in buget de 7 mld de euroi si acum se cauta metode (neortodoxe) de acoperire. Oricum viitorul nu mai suna bine. Cine are rate in euro deja simte!
pai da, de aia am pus in ghilimele "interes national" pentru ca nu exista si este o gluma.Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Romania se reindreapte spre tiranie si dictatura.
Se vrea parlament unicameral, republica semiprezidentiala,dizolvarea parlamentului de catre presedinte.
Deci dupa 20 de ani de asteptari si sperante odata cu reintregirea "partidului unic" cineva vrea sa ne intoarcem la niveleul anilor 89.
Asa ca atententie.
Rusine-copiem modelul rusesc, inventam ministere pentru prieteni si aplicam strategia Putin.
Evident ca se vrea vechiul regim. Alesii nostri nu stiu cum sa guverneze altfel. Le e frica sa nu aiba putere absoluta.