Re: cea mai stabila imagine
ceea ce spui tu este f general; nabilo nu are o singura versiune, la fel si gp, etc
din cate stiu eu, gp360 (sau 380 nu sunt sigur) e cea mai stabila imagine gp
din teste nabilo darkstar2 mi s-a parut cea mai stabila imagine ! 0.8 era varza ... crapa cand updatam satelites.xml ! gemini era cam lenesa ... nu mai stiu cum sunt acum noile versiuni ... dar nici nu ma mai intorc sa le testez :)
regards
Eu acum folosesc "gemini 4.50 without bomb" inainte am avut gemini 4.20, nemesis 4.40 sfi team 1.9.3c si PLI
e cea mai stabila si mai completa o recomand mai ales celor care au clone e varianta facuta de baietzi buni fara time bomb
dk o vrea cineva sa dea PM, o zi buna
comparativ cu gemini 4.40, e cu mult mai buna? Care ar fi diferentele?
pot sa-ti spun comparataiv cu gemini 4.20, nu am avut gemini 4.40 ci nemesis 4.40
compartiv cu gemini 4.20:
e mai rapida, sta mai bine la partea de EPG, iti arata in procenete cata trecut din emisiune, si la scan mi s-a parut mai rapid
Nemesis am folosit Nemesis voi folosi , am testat si celelalte imagini inclusiv Gemini dar Nemesis m-a "vrajit" :tv:
Gemini 4.60 ."no time bomb"!
poate e o idee buna sa facem un poll :D
pai da , dar si acesta impartit in original si clone (sau specificat pe original sau clona) fiindca aceeasi imagine mai ales de la gp are rezultate diferite pe orig. fata de clona
Imi pare rau,dar ca un poll sa-l mai impartim si pe versiuni care sa mai includa si pe cele pentru clone......
Votati si postati versiunea exacta cu detaliile pe care credeti ca trebuie sa le adaugati.:)
Atentie!In acest poll vorbim despre stabilitate!Nimic altceva.
PS: Pentru stabilitate votez totusi Gemini.Despre imaginea care intradevar imi place discutam in alt topic.:)
Am testat mai multe imagini de-alungul timpului (PLi , Nabilo , SifTeam , Gemini etc)
De ceva timp sunt pe Gemini si nu am avut probleme. Nu spun ca restul imaginilor sunt slabe ...din contra. Ce pot spune este ca in 4-5 luni de gemini am avut unul sau doua blocaje (vorbesc de ultimele versiuni). Am testat gemini si pe original si pe clone si nu am vazut nici o diferenta de stabilitate sau de alta natura.
Re: Cea mai stabila imagine
Geminii 420,am testat toate imaginile posibile,singura care ma multumit complect este geminii 420!