Re: NEW! Promotie DIGITV!
Hai ca sunt greu de cap :D deci la ab actual mai da un rec gratis, nu?
GRATUIT ACESTA:
a) custodie (reconditionate simple) - taxa de activare : 0 RON
Si sa indeplinesti aceste conditii;
Se prezinta titularul de contract cu buletinul intr-un punct de vanzare
Minim 1 an de zile de contract + facturile achitate la zi
Trecere obligatorie la pachetul de baza minim daca abonatul are popular sau extra 2 cu popular fara posibilitatea de a putea reveni la pachetul popular!
Prelungire cu 1 an de zile a contractului
Inlocuirea smartcardului N2 ( daca clientul are N2 ) cu N3
Quote:
Trecere obligatorie la pachetul de baza minim daca abonatul are popular sau extra 2 cu popular fara posibilitatea de a putea reveni la pachetul popular!
Chestia asta mi se pare usor abuziva, sa nu poti sa schimbi pachetele. Sunt curios ce ar zice ANPC-ul.
Nu are ce sa zica OPC-ul, sigur au studiat ei toate portitele. Daca renunti inainte de termen am inteles ca te pune sa platesti abo si pt al doilea receiver.
Oricum, azi in TG.Mures la caserie nu stia nimeni nimic de oferta noua , abia dupa ce a dat fata 2 telefoane a aflat si ea cum sta treaba. Insa receptoare in custodie nu o sa fie cel putin inca o saptamana, daca vroiam sa cumpar imi aducea in 2 ore.
Acum nu mai fiti si voi asa carcotasi.In vara trecuta oferta a fost excelenta si pentru 22 ron sa ai baza pe doua receptoare independente e bine.Stiu ca am.:)
Acum e adevarat ca e posibil sa nu aiba in custodie,doar cu banul jos,dar si asa e convenabil.La oferta asta nu prea mai aveti ce sa mai spuneti,nici treaba cu OPC-ul nu vad ce rost are.Sunt atatea firme in Romania care isi fidelizeaza abonatii in felul asta,vezi Orange,UPC,etc.
Eu ma refer la prevederea "fara posibilitatea de a reveni la pachetul popular". Se refera la o perioada de timp (1-2-x ani, ca la telefonia mobila) sau pur si simplu iti taie aceasta posibilitate pe toata perioada in care esti abonatul lor. Fiindca in acest caz este clauza abuziva (parerea mea).
Dar asta ca discutie, nu am contestat ca oferta este buna, pt ca poti sa pleci si de la ideea cum ca baza ar fi abonamentul entry level. Eu ma refeream dpdv juridic.
OK.Doar ca nu suntem forum de discutii juridice,un raspuns competent poti gasi poate pe avocat.net .Altfel la fiecare miscare a unui DTH nu trebuie sa ne ocupam de legalitatea schimbarilor (juridic) sau de falimentele acestora (economic),mai ales ca nu suntem in masura.
Sfatul meu e sa pui chei la zi si gata,se rezolva toate problemele.Asta daca nu te deranjeaza sa vezi mai multe programe decat cele din pachetul popular.:)
miine ma duc sa vad daca au receptoare si in bucuresti.normal ca nu vor avea la sistemul in custodie, fiindca daca se buleste receptorul, il repara Digi, pe cind daca il cumperi ramii cu conserva defecta.
Ti-l schimba si daca il cumperi si se defecteaza.
Gresit, mie mi-au reperat GRATUIT o conserva 1120 iesita de vreo 2 ani din garantie.Deci practic ai garantie atata timp cat ai si contract
Quote:
miine ma duc sa vad daca au receptoare si in bucuresti.normal ca nu vor avea la sistemul in custodie, fiindca daca se buleste receptorul, il repara Digi, pe cind daca il cumperi ramii cu conserva defecta.
Sa ma anunti si pe mine daca au receptoare, si eu vreau sa trec pe la ei.
Am fost la noul sediu, pe bulevardul libertatii, vis-a-a vis de fostul Bingo Europa, un pic mai sus.In staicovici nu mai e centru cu program cu publicul.
Trebuie cartela veche, (nagra 2) cu tine.
Au receptoare inclusiv in custodie.
O sa trec si eu pe la ei.Multumesc de informatie.:drinks:
Gata sau terminat receptoarele in custodie.(poate ceva pe sub mina)
Cine vrea Humax, dar doar cu cumparare cu un abonament nou, erau citeva receptoare.
Receptoarele in custodie sunt reconditionate, asa cum a spus spaniolul.:!: