HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?
salutare!
vrea sa achizionez un al doilea receiver HD, in loc de dm500, ca deja ma bat cu sotia pe HD...nu mai tine treaba, cand e meciul mai important apare vreun documetar, sau eu stiu ce pe luxe tv...
folosesc, c$cam, si as dori ca noul receiver sa fie compatibil cu acest protocol..dar care sa coste maxim 200 euro..am dat deja 450 e pe dm800, asa ca nu mai vreau sa investesc, si vrea sa testez si altceva..
din cate stiu eu, dar nu sunt sigur 100% pentru Ipbox 900 si Kathy 910,
s a realizat o versiune de c$cam, doar client sau ceva de genul..
Ii rog pe cei care au unul din aceste 2 receivere, sa mi spuna daca folosesc, C$cam si daca sunt multumiti, macar ca si client..
Astept pareri pro si contra, si eventual alte recomandari..
mai este alt receiver HD care stie de cccam? gen Humax..
Va multumesc si LA MULTI ANI!
la cat mai multe canale HD, si macar cateva romanesti in 16/9..
vorbesc serios, nu mai sperati la HD ro, ca nu cazul..
Re: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?
Si eu sant in impas nu stiu ce sa cumpar ,ipbox910HD sau DM800?
Ma gandesc la bani,ma gandesc la suportul soft pe termen indelungat ptr.cele 2 conserve ,chiar nu stiu ce sa cumpar :( :( :(
un sfat :
- daca va tin buzunarele , cumparati unul de la reprezentantii de aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , fiindca altfel veti avea cam 95% sanse sa luati "teapa" cu "originalele"
- daca nu va tin buzunarele si un ip box 910hd isi face treaba ca lumea (pe sharing , fiindca e2 pt. el este foarte asemanator cu e2 pt. kathy) si in plus la acest receiver aveti parte de un "cooler" deja din constructie pt. racirea interioara , nu ca la dm800 unde probabil la vara mai mult ca sigur va trebui sa umblati cu diverse adaptari pt. racirea lui interioara
mark21 eu am kathy si nu-l vand avand in vedere amploarea versiunilor de e2 care au aparut in ultima luna si-l folosesc ca si client cu incubus legat la un dm500 , totul conteaza in aceasta situatie cum si de unde ai/iti vin liniile , cate odata se vede fara prb. , cate odata se mai blocheaza
oricum ai 2 lucruri sigure : 1 - este mai sensibil decat "amaratul" de dm 500 si 2 - poti urmari prg. hd atat free cat si codate , bine inteles legat de situatia mai inainte scrisa pt. linii
per general sant multumit de el , fiind convins ca si cu un alt receiver hd nu vei fii multumit 100% (dupa mine nu exista 100% , trebuie sa aibe si ceva care te va nemultumi soft sau hard)
Quote:
un sfat :
mark21 eu am kathy si nu-l vand avand in vedere amploarea versiunilor de e2 care au aparut in ultima luna si-l folosesc ca si client cu incubus legat la un dm500 , totul conteaza in aceasta situatie cum si de unde ai/iti vin liniile , cate odata se vede fara prb. , cate odata se mai blocheaza
oricum ai 2 lucruri sigure : 1 - este mai sensibil decat "amaratul" de dm 500 si 2 - poti urmari prg. hd atat free cat si codate , bine inteles legat de situatia mai inainte scrisa pt. linii
per general sant multumit de el , fiind convins ca si cu un alt receiver hd nu vei fii multumit 100% (dupa mine nu exista 100% , trebuie sa aibe si ceva care te va nemultumi soft sau hard)
salut!
eu am deja un dm800, dar cum spuneam ma cert cu nevasta la hd..
al doilea rec hd nu vreau sa coste mai mult de 200e, si asa a crescut euro..
si nici n am pretentia sa fie nou, sa mearga incubus, si gata..
am server de cccam si usor il pot lega..
salut si te inteleg perfect , numai ca daca faceai acesta "miscare" prin toamna , aveai sanse mai mari decat in prezent de a-ti cumpara un kathy la 200e
in prezent mai greu din 2 pct. de vedere :
1 - asa cum ai scris euro a sarit de 4roni si
2 - enigma2 a luat cam "aceeasi" amploare/dezvoltare pt. cele 2 familii de receivere ip box si kathy
iti urez succes totusi in achizitionarea celui de al 2-lea receiver hd si vezi daca mai are acel kathy la vanzare sau parca vindea/schimba cineva un ip box 900hd luna trecuta
Voiam sa cumpar un IPBox 910HD (vreo 340 euro la digitalsatelit) dar azi am vazut pe ebay Germania Kathy UFS 910 la 260 euro. Licitatia mai e valabila inca vreo 7 zile. Ma gandesc serios sa cumpar unul, dar nu stiu daca poate face absolut tot ce poate un Dreambox sau IPBox. Vreau sa-l folosesc si la vizionat filme avi/mkv si ascultat radio de pe net.
Ipbox 910 are slot iar kathrein nu are.Fie atent ca circula clone de kathrein 910.La sectiunea lui kathrein exista un pdf care te ajuta sa recunosti daca e clona sau original.Parerea mea daca vrei kathrein cumpara din reprezentatul oficial,e un pic mai scump dar ai pecaul tau linistit.Pt radio prin net are ipbox un plug in (shoutcast ) care functioneaza foarte bine.Pt kathrein nu cunosc daca exista asta plugin.
Dupa aproape 2 luni de documentare, azi m-am decis si am comandat un IPBox 910HD :D
de unde ai cumparat IPBOX-ul 910 HD ?
si cat ai dat pe el ?
apropo, pentru IPBOX 910 exista clone ? ...... daca da, cum fac diferenta intre o clona si un original
multumesc
Exista cam 3 sau 4 magazine care vinde ipbox-uri in Romania...Daca cauti putin prin forum si prin google o sa il gasesti.Nu pot sa spun pe numele ca sa nu fac publicitate si dupa apare destepti si spune ca promovez anumite magazine.Clone ipbox inca nu exista.
ps din ce am vazut toate trei magazine vinde pe ipbox 910HD la aceas pret "1445 RON"
salut
asa am vazut si eu ....
1445 ron .
am tot citit topicuri pe forum pro si contra atat pentru IPBOX 910 cat si pentru DM800
DM 800 este mai scump , cam cu 550 ron , cateodata zici sa dai un ban dar sa nu ai probleme.
deci am citit atat plusurile cat si minusurile celor 2 receptoare si tot nu stiu ce sa fac.
ca idee, eu vreau un receptor HD care sa fie stabil si sa nu-mi creeze probleme in timp ......de exemplu eu am un DM 500 care merge cu o versiune veche de cccam adica cu vreo 5 versiuni in spate decat ultima lansata, nici nu mai stiu care este, dar este stabil.
de asta zic , ca vreau ceva care sa mearga in sharing ok.
nu vreau sa am surpriza neplacuta sa cumpar de ex ipbox 910 sau dm800 si sa vad ca nu merge in share si sunt diverse probleme de vizionat programe HD. adica mai mult sa stai cu nasul in receptor "sa-l repari" decat sa te uiti cu placere la TV.
acum inca un sfat , parere, daca se poate nu strica.
as opta pentru ipbox910 pentru pret, hardware, stabilitate, dar mi-e frica ca nu are suport foarte bun software.....merge bine in share , este stabil, intreb asta ca la un magazin nu-ti poate face aceasta proba cred
multumesc f f f mult
demnitarul
ambele receptoare au probelmele lor :). Sa zicem probleme specifice.
Ai zis ca folosesti CCcam pe DM 500. Trebuie sa ai in vedere ca pe IpBox deocamdata nu merge CCcam-ul, doar incubuscamd care este un client de CCcam si accepta doar o linie.
Pe DM 800 merge CCcam dar nici acesta receptor nu este perfect, are problemele lui si este si mai scump.
Acum trebuie sa citesti bine ce stie fiecare si sa iei decizia in cunostinta de cauza sa nu ai surprize mai traziu.
Daca ai o cartela serioasa nu o sa ai probleme la sharing cu ipbox.Dar din moment care folosesti CCCAM mai bine merge spre dm800 (sa fii atent sa nu fie clona ) dar si acolo poti sa ai probleme cu cccam daca nu ai bun peer si sa te trezesti ca nu poti sa decodezi canale HD.Asa cel mai mare problema care o sa ai e daca ai o cartela ca lumea sau nu!Ipbox functioneaza mai bine cu Mbox (e ca GBOX).
ps eu propun sa merge la un magazin care vinde amindoi modele si sa faci un test acolo si sa vezi care te place mai mult.
1. eu oricum platesc pentru sharing, deci nu pun si nu voi pune o cartela la schimb.
acum sa vad daca voi gasi un alt furnizor de sharing daca cel actual nu va merge.
si
2. merg pe cccam ca asa a fost sa fie , mi se pare ca tipul care imi da mie sharing are si gbox.
trebuie ca cel care da sharing sa merga pe mbox sau poate sa aibe gbox si eu sa merg pe mbox ?
multumesc
ps. se vorbeste ca ipbox 910 ar avea multe buguri pe soft si ca enigma 2 nu ar merge cum trebuie. asa este ?
daca platesti banuesc ca e cccam, cu incubus nu ai sanse..
Eu am ipbox, insa alaltaieri am instalat nabilo blackhole pe un dm800, pai e un "dream",..:tv: