Re: Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,rtc!!!
asa sunt astia de la rtc niste escroci sunt si au fost ......:agresiv::comp::!::!::!:
Quote:
RUSINEEEE RTC:!:! 5 ore pentru o nenorocita de activare,5 ore in care telefoanele de la Dolce pentru activari sunau si nu raspundea nici dracu,ori sunau ocupat,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE:!::!:!5 ore au inghetat azi baietii mei sa va faca o nenorocita de activare.
Si asta nu e totul,cand in sfarsit au prins linie libera li sa adus la cunostiinta ca nu pot face activarea pe motiv ca clientul era repartizat altei firme,in final sa reusit dar numai dupa ce iam pus sa verifice ca,clientul era introdus de noi in service order,sau cheltuit cu telefoanele si benzina 29E,ca sa nu mai zic de timpul pierdut,timp in care se instala lejer 6-Focussat ori Boom,RUSINEEEEEEEEEE:!:! si mai aveti pretentii sa instalam cate 10 clienti pe zi,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
DRACU MAI LUCREAZA CU VOI la instalari:!::!::!:
Pai da ma dar voi ca aveti niste contracte cu ei cred de ce se comporta asa .Eu stiu ca ar trebui sa fie o colaborare foarte stransa intre voi si ei,Nu.Caci daca nu santeti voi nu exista nici ei cu clienti
Regula 12:agresiv:
Avem pe dracu! ultimul contract cu ei iti aduce niste penalitati de te doare capul daca nu le instalezi OS-urile,pai cum dracu sa le instalam? o instalare dureaza maxim 45min cu totul facut a la carte dar.....pentru orele pierdute pentru activare cine suporta pierderile?
ya,antene puse in copaci cu crengile proaspat taiate pentru a se face loc antenei,blocul reabilitat termic cu izolatia taiata pentru a se monta antena,metrajul de cablu umflat pe os pentru ca nu iese la inventar.mufele puse ca dracu pe cablu cu firul central de juma de metru iesit,cablul de la antena prins cu banda izolatoare etc.
in alta ordine de idei vad ca aceeasi postare de pe forumul dl balba-iftv-cancilumina a fost stearsa ceeea ce ma face sa-i dau dreptate
lui rz ca forumul devine pro rtc !
Eu urmatorul contract pentru instalari individuale nu-l mai semnez, deoarece am sa ma aleg cu penalizari multe ... raman numai cu ala pentru cablare structurata blocuri. Ne vom mobiliza sa facem chiar si o asociatie, prin care sa ne putem negocia democratic clauzele din contract, fara sa ni se spuna: astea sunt clauzele, daca vrei bine, daca nu la revedere ... si vom cere 50 de euro/instalare. Deja sunt multi instalatori care imbratiseaza aceasta idee. Mie nu mi frica nici de RTC si nici de functionarii de acolo.
ovex - sigmasat team