Scumpiri abonamente - DIGITV
Scumpiri abonamente - DIGITV
Pachet Popular 13 LEI
Pachet Baza 22 LEI
Pachet Extra I 27 LEI
Pachet Extra II (Baza) 27 LEI
Pachet Extra II (Popular) 18 LEI
Pachet Extra Complet 32 LEI
Pachet HBO 11 LEI
Pachet Cinemax 7 LEI
Pachet HBO MaxPak 14 LEI
sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Re: Scumpiri abonamente - DIGITV
Din cauza asta ma place asta tara.....Pe romania nu il atinge nici o criza economica totii sunt bogatii,circula cu masinii scumpi,merge toate lumea la restaurante-cafenele super scumpe....Asa de ce sa nu mareste si focus si digi pe abonamente?Daca exista asa de multe banii pt aruncat.....
**Nova care are un abonament de 57 de euro de ieri a inceput o noua oferta de gen discount 50% la abonament de Nova daca te abonezi la servicii de internet si telefon care are ea....
Foarte tare!
Explodeaza o bomba in curtea Digi! :D
Va apare vreo explicatie oficiala, nu din alea pe surse sigure? :lol:
*Tarife valabile pentru Echipament in 3 rate/integral.
PS. Criza nu are cum sa ne atinga! Noi traim intr-o criza continua!
Trebuie sa-si recupereze banii pieduti. :) Nici la iei nu vad motivata aceasta crestere de preturi. Probabil ne mai baga cateva regionale ca s-au mai lansat intre timp unele noi
Important e daca o sa mai gaseste pe cineva sa il plateste pe abonamente.Eu deja am fost concediat de la un serviciu din cauza de criza financiara.....Cine stie poate au sa plateste ei care sunt la somaj technic....
ce criza man ca la noi a inceput acum 19 ani... cred ca scumpirea e justificata de aparia in grila a vtv...
si lasand gluma ma intreb ce o fi fost in capul lor sa cumpere drepturile ptr campionatul intern atat timp cat nu dispun de echipamente ptr noi abonati.
Avut de gind sa face PPV canale pt Liga romaneasca cum e la sky ital,premiere.Platesti 5-12 ron si vezi o partida.Dar asa de prost cum sunt ei de organizatii il vad sa falimenteze in putin timp.
Sa nu imi spuneti ca va afecteaza aceasta scumpire de 2lei a abonamentului ? Eu daca eram in locul lui Digi il faceam 25 lei pachetul baza.
atunci norocul nostru ca nu esti:)
Da , asa e, mare noroc :gathering:....:cheers:
Ai copiaza pe cei de la Sky italia si o sa dea vina si Digi pe U.E. ca ia obligat sa creasca pretul.Asa cum spune aici ca Consiliul European ia obligat sa creasca cu 20% pentru toate posturile PAY tv (Sky,Mediaset DTT)
Modificarea se face de la 1 decembrie 2008! In contract scrie ca modificarea poate fi facuta doar dupa notificare cu 30 de zile inainte!!!!
Au facut modificarea pe site acum 2 zile si au pus data de 1 noiembrie 2008!!!! De ieri ruleaza si scroll pe digi info!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Digi ne baga mana in buzunar cu nesimtire! Hotie pe fata!
Vor sa isi acopere pierderile? Le vor creste pierderile pentru ca luni voi rezilia contractul si voi face sesizare la Protectia Consumatorului!
O crestere cu 2 lei la 1.000.000 de clienti inseamna o majorare a veniturilor digi cu peste 520.000 euro! Dar la 1.800.000 de clienti, insemna aproape 1 milion de euro!
Asta e,doar ca in perioada de criza ar trebui sa atraga clienti noi nu sa-i indeparteze.Euro a crescut pana la 4 lei si acum 2-3 luni dar nu a scumpit nimeni nimic.
La Baza scumpirea e de 10% dar la Extra II (+Baza) e de 15%.Pe de alta parte Extra I e chiar mai ieftin decat inainte!
Eu am Extra 1 + MaxPak. Chiar şi cu scumpirea, tot e ieftin.
Pentru tine este ieftin ,e normal ca iti faci calcul singur dar daca faci calcul la toti abonati care sant la digi Iti va parea ceva iesit din comun aceasta scumpire,deoarece macar daca cu bani care ai ia ar mai lucra la caliatatea imagini la anumite posturi caci cred ca pe youtube se vede mai bine.Sau ar mai investi in canale care pot avea succes pe piata romaneasca.