Respecte!
Daca vreti sa-mi salvati viata,explicati-mi cum se descarca poze dintr-o locatie pe forum ca ma tai tot! Nu sunt expert,dar pana acum nu m-am confruntat cu asa ceva,sa nu reusesc!
Mersi!
Printable View
Respecte!
Daca vreti sa-mi salvati viata,explicati-mi cum se descarca poze dintr-o locatie pe forum ca ma tai tot! Nu sunt expert,dar pana acum nu m-am confruntat cu asa ceva,sa nu reusesc!
Mersi!
Stai sa testez:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci am scris adresa de net a pozei,adica [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si am incadrat-o cu comenzile [img] si [/img].Adica "[img]www.adresa web a imagini.net[/img]".Sper ca asta ai intrebat.Bafta.
sau vezi aici:
da ceva de genu'.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adica atunci cand vreau sa pun foto,mi se cere:"please enter the URL of your image!",aici e problema ce adresa sa bag,daca poti sa-mi spui,
si daca,de exemplu,foto nu are adresa,ce sa pun?
mersi.
iar in cazul in care vrei sa copii o poza de pe forum, click dreapta/save us.
pentru cazul cand vrei ca sa postezi, foloseste linkul dat de staric. nu pot pune o poza fara dresa
am reusit mersi la toti!
Unde e poza? Uite cum faci:
Pasi pentru a posta o poza:
1. intra pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (atasament nr. 1)
2. selectezi poza din computerul tau la "Browse"
3. apesi "Host it"
4. apare ca in atasamentul nr.2
5. selectezi cu mouse linkul de jos "Direct link to image" si click de mouse dreapta pe selectie
6. alegi "Copy"
7. mergi la forum unde vrei sa postezi poza
8. dai click dreapta iar, si apesi "Paste"
9. va apare un link de genul: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
10. acum de pe tastatura scri: [img] la inceputul acestui link si la sfarsit [/img]
11. acum poti da "Submit Reply"
12. AI REUSIT!!!!!
am reusit (mai sus de ultimul mes. al tau) asa,daca-i bine maine mai incerc!Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
oricum va multumesc la toti!
respecte!
p.s. la mine daca dau click pe adresa se deschide poza!
Nu trebuie sa se deschida, ci sa se vada! Fi atent ca voi edita postul tau mai de sus cu poza... Intra si vezi cum am facut...
e bine sefu?Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi!respecte!
Cool....... :)
cool....ca am reusit sau coool....blonda!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
na ca nu ma pot abtine sa nu comentez dar moooo caline e cumva sora ta dami pm numa poza de sus ma cam pune pe ginduri sa nu fie tata socru.caline sper ca sti de gluma in adevaratul sens al cuvintului
Va las blonda la voi, mie dati-mi masinutza :D