La urmatoarea versiuna de mbox care o sa apare in curind.Nu o sa avem nevoie de newcs pt cartele noastre.O sa mearga direct la mbox (cum se intimpla cu cccam si cu GBOX)!!!!Adica o sa poate sa citeste cartele noastre mbox direct.
:band:
Printable View
La urmatoarea versiuna de mbox care o sa apare in curind.Nu o sa avem nevoie de newcs pt cartele noastre.O sa mearga direct la mbox (cum se intimpla cu cccam si cu GBOX)!!!!Adica o sa poate sa citeste cartele noastre mbox direct.
e valabil si pentru cei cu interfete sau trebuie sa ne modam cu totii 900-le?
la dream se poate, teoretic si aici s-ar putea face la fel
Cccam are acum un competitor serios.La share se misca foarte bine,probleme sunt momentan cu citirea de pe cardul local,dar poate se rezolva daca va citi direct cardul.Bineinteles ca va ramane posibilitatea folosirii acestuia si in newcs si sa apara tot ca local.
Mai multe informatii nu am pt moment!
Am aflat ca versiuna lui mbox care o sa stie sa citeste pe cartele direct!! fara newcs.O sa stie si Nagra 3.....Ceva bun pt ei cu Digi care au si cartele noi!
Nu stiu de ce zambesc fericit.Prevad ca nu voi ajunge niciodata sa testez cccam.
Am uitat sa va spun ca la mine pe DM500 merge NDS fara nici cea mai mica intrerupere.Inclusiv din distanta 2.Nu mai spun ca se misca foarte rapid,ocupa (momentan) doar 125 Kilo iar daca scap de newcs-ul care ocupa 670 voi fi si mai bucuros.Momentan am gbox,mbox,newcs si mgcamd acestea fiind legate in diverse combinatii cu scripturi,dar am si skin ptest si cateva plug-ins-uri:egboxcenter,tuxcommander,hacksatkey,bitrateviewer,satfinder si ngrab.In momentul in care voi ramane doar cu mbox voi face multa curatenie.;)
Mbox o sa fie continuare lui GBOX.....si asta se dovedeste zilnic!Si nu e inchis si pt alte receptoare cum e cccam!!
Asta nu prea e buna,nu ma asteptam la asa ceva.Sa vedem daca se razgandesc,inca nu era momentul.Quote:
-NOTICE: gbox support has been broken in this build, so dont try to connect to gbox/(old mbox) network, ain't gona work !!!!
Cam asa e, nici eu nu ma incumet sa pun noua versiune, din 106 peer doar 4 sunt mbox.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ar fi fff important sa stim de acum care va fi dezvoltarea lui mbox(doar legat de compatibilitatea gbox) pentru a ne organiza, altfel se cam face noapte.
Poate ar trebui sa facem un sondaj, sunt curios cati utilizatori de mbox suntem aici in forum !
Ce a scris mower care el programeze pe MBOX.La sfarsit s-a schimbat opinia si a hotarit sa continaua pe mbox->GBOX dar toate noi functie o sa fie valabile numai pt mbox->mbox
"THIS BUILD IT"S JUST FOR TESTING PURPOSE ,I ADDED SOME NEW HEADER MESSAGES,NOW YOU CAN KNOW WHEN SOME PEER COME ONLINE OR GOES OFFLINE OR ON SOME PEER CARDS HAS BEEN CHANGE, ETC ... ,SOON I WILL ADD OPTION TO SEE WHAT PEERS HAS DCW'S IN CACHE, ACTIVATING EMM SENDING FROM PEER YOU CHOOSE (SO YOU DONT NEED TO BE ON CHANNEL/TRANSPONDER SO YOU CAN UPDATE YOUR CARD), MANY NEW OPTION WILL BE ADDED THAT AIN'T GONA WORK ON GBOX EVEN IF YOU CAN CONNECT TO HIM.
I KNOW THAT NOW PROBLEM IS CARDS ,BUT THERE IS NEW SECTION MBOX EXCHANGE ,SO I ASK PEOPLE HERE WHO HAVE LOCAL CARDS TO GIVE IT TRY P L E A S E !!."
PS. THERE IS NOTHING REALLY NEW THAT YOU CAN USE WITH GBOX EVEN IF I COMPILED THIS VERSION WITH SUPPORT TO CONNECT TO GBOX NETWORK.
Okey younesmit ,I will add other letter then D to accpet mbox peers ,so all of you can still work with gbox network, but new options and all new thing just between mbox<->mbox.
Anyone has good sugestion about mbox peer letter ?
Oricum argumentele sunt pentru mbox, chiar daca nu ar mai fi compatibil cu gbox.
Nu gasesc sectiuni de mbox pe forumurile de sharing, stie cineva ?
Faceti macar aici !
Aici are sectiunea pt mbox si schimb de cartele....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SalutQuote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai este si [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar trebuie sa fii inregistrat.
Se va cauta o varianta de compromis periodica, in care se vor putea trece si vechile linii de gbox si sub alta forma cele de mbox.
De multe ori ca sa faci ceva nou, trebuie sa darami ce-i vechi si cu fundatia subreda.
Gbox-ul are multe buguri pentru cerintele actuale. Se cere de la mbox sa stie pip, dual decoding, dual tuner.....
Gbox e mort de mult...Dar a fost o buna alternativa pt ei care nu a vrut CCCAM.Acuma a venit timpul lui CCCAM sa moare incet incet daca nu face ceva team-ului.Incubus,mbox,kbox asteapta la colt.