Da, ati citi foarte bine: DONEZ 2 ANTENE offset:
1) 0.9 inscriptionata DIGI
2) 1.2 din fier
Mesaj pe privat, va rog.
Merci
Printable View
Da, ati citi foarte bine: DONEZ 2 ANTENE offset:
1) 0.9 inscriptionata DIGI
2) 1.2 din fier
Mesaj pe privat, va rog.
Merci
frumos din partea ta
felicitariQuote:
Originally Posted by gcirceag [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de unde esti?
Bucuresti, Vitan
Quote:
Originally Posted by gcirceag [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa ceva mai rar! :lol:
Salut,ma intereseaza.Locuiesc in sos.Giurgiului.Oricare e raspunsul,faci o treaba buna.
Salut,ma intereseaza.mai e valabil
Nu mai este valabil,a uitat sa mentioneze acest aspect din pacate!
A fost un anunt la misto, postat numai ca sa isi faca intrarea. Sincer nu cred ca a avut nici o clipa cele 2 antene de care pomenea, dar sa le mai si doneze ...
Trist ... :(
Salut,nu poti sa fi sigur.
Quote:
Originally Posted by repty74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
+1, am vb cu musiu pe privat si sincer mi s-a parut mojic!
Anyway, imi vinde si mie cineva o antena? :)
Antenele le mai am. Mojic probabil ca par celor care vor ba sa le trimit prin posta/curier rapid (nu zau!) sau sa le duc acasa eventual. Daca le mai dau si moka, mi se pare normal macar sa vina sa le ia cine le vrea.
Cine a fost interesat a primit raspunsul ca de-abia sambata sau duminica imi vine instalatorul si atunci pot sa le dau de-abia.
Restul comentariilor ...
In anuntul dvs nu ati specificat nimic despre modalitatea de livrare. Si nici macar de unde trimiteti (in primul post - nu puteam decat sa banuiesc ca locatia dvs este in Romania undeva). Atat timp cat acest lucru nu a fost specificat, am presupus ca se poate face livrarea in orice localitate. Nu vreau sa public aici mesajele de la dvs, din cauza asta ma opresc aici, dar imi pastrez parerea despre dvs.
Chiar daca este mesaj pe internet, bunul simt trebuie sa primeze, nu am cerut de pomana, dvs. v-ati oferit sa dati de pomana. Daca suntem filantropi, trebuie sa fim filantropi si cu buna crestere! Altfel, suntem niste mojici!
Cine ar fi citit pe forum ......ar fi vazut despre ce e vorba...dar asa citind dor in diagonala, multe lucruri, trageti concluzii particularizate in favoarea voastra....
Omul a spus unde si ce vrea ...nestiind prea multe despre forumuri a mers mai departe...cu acest anunt. De unde sa stie el ca trebuie sa repete ceea ce a scris..deja?:D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@figo
Dar nu am zis nici o clipa ca sunt sigur, am spus ca eu "cred ca nu a avut" ... in alta o***ne de idei pe PM m-a luat peste picior, si nu numai pe mine, ci si pe multi altii (daca aruncati un ochi pe celalalt forum va lamuriti despre ce e vorba).
Oricum m-as fi dus eu sa le iau si nu asteptam de la "individ" decat sa imi dea un beep pe mobil si il sunam eu inapoi, si nicidecum "sa ma sune cind ajunge cu ele in fata scarii" cum mi-a zis el (nu i-am cerut niciodata asa ceva). Si nu mi-ar fi trebuit mie antenele pentru ca am deja 2 ... dar mai am cunoscuti care nu au prea multi bani si ar fi fost fain un "cadou" de genul asta.
Oricum imi pare rau ca "am pus botul" cum se spune.
Daca intr-adevar totul e real, si o sa "primeasca" cineva acele antene, sa fie sanatos, si sincer il admir ca a avut puterea si nervii sa stea de vorba cu acel "individ".
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Toate cele bune.