Voua vi se pare corect ?
Quote:
Originally Posted by alinqwernu te uiti unde trebuie. acesta este anuntul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] fost si la 400 intr-o perioada in care aveam nevoie de bani.Quote:
Originally Posted by hydr0xygenQuote:
Originally Posted by alinqwerin conditiile astea ai vazut pretul cu care se vinde. si nu sunt interesat de un schimb, doar daca dai o diferenta pana la 700 lei.Quote:
Originally Posted by hydr0xygenda, este aceeasi, pozele cu camera mea sunt pe forum aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iar descrierea completa este aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by alinqwereste la fel ca astea 2?Quote:
Originally Posted by hydr0xygenCutie nu are, si geanta nici n-am avut. Cablurile si cd'urile le am, nu stiu cartea pe unde e. Functioneaza perfect, inregistreaza pe dvd de 1.4 si face poze tot pe dvd sau pe card. Factura nu o mai am, dar iti zic verbal ca m-a costat 650 € din MediaMarkt in Madrid. E din 2008 camera. Acuma sunt la cineva la Buzau, am uitat incarcatorul la telefon acasa. nr. meu este 0768.xxx.xxx poti sa ma contactezi maine.Quote:
Originally Posted by alinqwereste completa? are tot pachetul? telecomanda cutie, cabluri, manuale, geanta?Quote:
Originally Posted by hydr0xygenAs putea face schimbul, dar as prefera si motorul la schimb cu camera, ce zici ?Quote:
Originally Posted by alinqwervad ca ai un canon dc22. o dai la schimb?Quote:
Originally Posted by hydr0xygenSalut, am un pinnacle show center 250 HD, are cateva urma de zgaraieturi din cauza parfului si a depozitarii. Este foarte putin folosit. Daca te intereseaza la schimb cu ipbox'ul (sau sa platesc eu ceva in plus) contacteaza-ma.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai il vinzi cu 400 de lei, cum zici tu 700 ? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum este 650 cash sau 800 la schimburi
Quote:
Originally Posted by hydr0xygensi care e pretul final, 600 sau 700 ?Quote:
Originally Posted by alinqwerti-am dat 2 linkuri. camera te se vinde cu 250-300 lei .Quote:
Originally Posted by hydr0xygenNu inteleg cu diferenta de pret, daca eu am camera cu 750 de lei si tu ai receiverul cu 600Quote:
Originally Posted by alinqwerin conditiile astea ai vazut pretul cu care se vinde. si nu sunt interesat de un schimb, doar daca dai o diferenta pana la 700 lei.
Quote:
Produs: IpBox 910hd - receiver satelit
Descriere: dvb S2
Accesorii: cutie, telecomanda, stick, imagine perfect functionala pe toti satelitii
Pret: 600
Garantie: verbala de satisfacere - 1 luna
ca sa nu intram in polemici, nu putem face schimburi, si distanta este un dezavantaj, daca ai bani si vrei sa iei receptorul da-mi un telefon si ne intelegem la pret. uite mess-ul meu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. cauta-ma si discutam.