Buna ziua.
Imi poate recomanda cineva un receptor care sa mearga cu card focus fara nici un fel de setare suplimentara sau cu setari minime? de preferinta cat mai ieftin.
Cererea mea pleaca de la urmatoarele considerente: sunt plecat in strainatate deci excludem receptorul kaon. am achizitionat de curand un receptor azbox me si o cartela. desi cartela este activa ( activa in sensul ca este activata de catre focus, nu este cazul si la mine), nu am reusit sa fac imperecherea cu azbox sa se poata activa. am incercat toate variantele posibile: am folosit enigma2pli, aztrino (oficial azbox) + toate softurile de cam posibile ( scam nu se instaleaza, cccam se instaleaza dar nimic pana acum, oscam se instaleaza dar la fel nici un semnal, mgcamd+newcs=0 in cazul meu). setarile am incercat de aici de pe forum, ba chiar am mai si umblat in unele gandindu-ma ca poate aparatul meu gandeste altfel. rezultate 0 pana acum. In concluzie vreau un receptor cat mai ieftin si cat mai sigur pana trec sarbatorile si apoi poate gasesc o rezolvare la azbox.
multumesc