cum folosesc smartreadul argolis cu progdvb si cartela oficiala , a incercat cineva?
drivele disponibile actualmente pt argolis par ineficeinte, nici nu sunt citite cu win7, cine a reusit combinatia si cum?
Printable View
cum folosesc smartreadul argolis cu progdvb si cartela oficiala , a incercat cineva?
drivele disponibile actualmente pt argolis par ineficeinte, nici nu sunt citite cu win7, cine a reusit combinatia si cum?
Daca nu instalezi driverul normal ,ca nu il citeste in win 7Quote:
Originally Posted by dingo31 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
instaleazal manual , dai calea unde l-ai salvat in pc
am dat manual installation cu browse la locatia din folderul respectiv dar nu s-a instalat nimic.
chiar daca s-ar fi instalat, cum vede "progdvb" noul cardreader? nu exista plugin pentru argolis, nici in menu-ul de "settings" nu am gasit referinte.
daca a reusit cineva, rog mai multe detalii, ce versiune driver, O/S, ce versiune PROGDVB, etc.... ???????? :(
Atentie sa nu folosesti versiunea pe 64 biti. Pe 64 nu functioneaza pluginurile.
nu, am w7 pe 32 biti. ce plugin trebuie instalat, poate imi dai un link direct.
loplo, multumesc mult
Pluginul pt. Progdvb care are suport pt. smargo este ACamd V 0.6.2.0 si il gasesti aici...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am descarcat acamd 0.6.2 , l-am pus in plugin si monitorizeaza corect datele de transmisie, adica ECM, EMM, PAT dar totusi nu sesiseaza smartreader-ul.
led-ul galben de pe smartreader nu se activeaza niciodata. pe win7, la device manager este citit card readerul ca fiind un mouse.....? si nimic nu indica eroare de instalare!!!!
ai reusit sa folosesti smartreader-ul cu progdvb? ceva setari suplimentare la progdvb?
nu reusesc sa citesc cardul focus in smartreader+ cu acamd in dvbviewer; tvr merge fara probleme; trebuie vre-o setare in plus? mersi
nu reusesc nici eu cu cartela focus, eu folosesc progdvb dar tot la fel - nu merge decat cartela tvr.Quote:
Originally Posted by gigi_cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in afara de acamd 0620 mai exista vre-o aplicatie asemanatoare, poate mai completa?
nu ne da nimeni nici o mana de ajutor !
dingo31
trimite-mi intr-o arhiva log-urile de la oscam si de la acamd + setarile de la oscam.
vorbesc de progdvb, nu de dmm iar acamd este aplicatie plugins pt progdvb, nu este emulator.Quote:
Originally Posted by Un_Q_ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stiu, le folosesc si eu. ambele pot fi cofigurate sa scrie intr-un fisier text.
vroiam doar sa vad daca este recunoscut cardul care nu-ti merge in smargo, eventual sa incerc sa-ti configurez acamd-ul impreuna cu oscam.
I-am dat de capat.
Am folosit oscam for windows de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Problema a fost configurarea readerului (smargo pe usb sub windows : COM1=/dev/ttyS0, COM2=......S1....samd; la mine era pe COM5 deci /dev/ttyS4)
oscam.conf
oscam.serverCode:[global]
logfile=stdout
cachedelay = 120
nice = -1
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
[newcamd]
port = 10000@0B02:000000
serverip = 192.168.0.10X
key = 0102030405060708091011121314
keepalive = 1
[cccam]
port = 12001
reshare = 2
version = 2.1.3
[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 5
httpallowed = 192.168.0.100
oscam.userCode:[reader]
label = focussat
protocol = mouse
device = /dev/ttyS4 #functie de COM-ul smartreader-ul
services = foc_familia,foc_mozaic,foc_hd,foc_filmbox,foc_cinema,foc_xxx,foc_panonia
caid = 0B02
detect = cd
mhz = 600
cardmhz = 357
ident = 0B02:000000
group = 1
emmcache = 1,3,2
in ACAMD cardclient.confPHP Code:[account]
user = user
pwd = parola
group = 1
hostname = 192.168.0.10X
uniq = 2
services = foc_familia,foc_mozaic,foc_hd,foc_filmbox,foc_cinema,foc_xxx,foc_panonia
caid = 0B02
ident = 0B02:000000
celelalte fisiere se gasesc pe forum (oscam.services, ..servid,....provid)Code:newcamd:192.168.0.100:10000:1/0000/0000:user:parola:0102030405060708091011121314
Sper sa ajute.
la mine tot nu vrea, cred ca am configurat oscam-ul corect, vede cardul si asteapta sa conectare, dar in acamd nu vede nimic, tot intuneric.
sap de 3 zile, dar nimic:agresiv:
verifica IP tau(192.168.0.10X in exp de sus) ,portul de newcamd (10000 in exp de sus), user parola din oscam.user sa fie cele din linia newcamd din cardclient.conf