Dupa cum spune si titlul asi dori sa stiu ce imagine folosesc/recomanda utilizatorii forumului.Imi cer scuze daca intrebarea pare tampita dar este primul meu dreambox si n-am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum.
Sim201
Bootloader 82
Multumesc!
Printable View
Dupa cum spune si titlul asi dori sa stiu ce imagine folosesc/recomanda utilizatorii forumului.Imi cer scuze daca intrebarea pare tampita dar este primul meu dreambox si n-am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum.
Sim201
Bootloader 82
Multumesc!
Dream Elite 3.0
Multumesc pentru sugestie.Mai astept si alte recomandari si in functie de ce raspunsuri primesc o sa ma hotarasc in privinta asta.
Testeaza mai multe si care ti se pare ok ramai la aia.
iCSV, merlin, dreamelite, blackhole, nemesis, pli, etc.
Succes.
#1 NewNigma2 3.3
#2 Dream Elite 3.0
Multumesc tuturor pentru recomandari.Ramane sa ma hotarasc intre open pli si dream elite.
Si pana la urma ce ai ales ca poate folosesc si eu informatia ?
Sau care stie care e cea mai buna imagine pt un incepator cu o clona ? Probabil depinde si ce fel de clona ... ?
eu recomand nemesis fara dubii/cu extra url ai tot ce vrei plus ca e stabila si cu o interfata prietenoasa/succes
cred ca ar fi util pe langa recomandari sa fie postat si un link cu imaginea respectiva.mersi.
newnigma2 folosesc eu dupa ce am trecut prin altele...
Daca vrei recomandari, fii sigur ca o sa primesti diferite recomandari in functie de ce are fiecare.
Daca vrei sa alegi, nu iti ramine decit sa cauti pe Google "dm800 image" si sa incerci vreo 2-3 imagini timp de 1 saptamina si pe urma alegi.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau
Deci , ce am inteles pana acum , mai toate merg dar sa fie patchuita pt clona .
Nu merge sa pui imagine de original .
Era o problema mai demult cu Timebomb .. nu am mai auzit nimic , deci nu se mai aplica ..
Se gaseste un tutorial pt idioti ce si cum , imagine , bootloader samd .. ? Un link ceva ...
pai ti-am dat /macar te-ai uitat pe siturile alea?/in sat-universe ai tot[inclusiv ptr clone,tutoriale]
Da sefule , m-am uitat , multumesc mult dar sunt 100 de topicuri cu diferite chestii .
Probabil am s-o iau babeste , pun pe primul .. daca nu merge pe al doilea samd ...
Eu zic sa n-o iei babeste ci sa te uiti la menu si sa cauti clonele, acolo ai imagini de tot felul.
Daca totusi esti baba, ia de aici :
Dar pentru asta, prima pe care o incerci sa fie newnigma2.