barfa zilei in stilul @soarece
Printable View
barfa zilei in stilul @soarece
mo . pentru toti cei care vor sa stie din ce sat este borcea ..ala care da cu piciorul pe linga minge si zice ca e mare patron fotbalist:haha1: nu sta departe de satul meu.... satul in care sa nascut borcea se chiama VALEA BOULUI :haha1: a fost cel mai prapadit om si uite ce a ajuns doresc comentarii cu toate ca urasc dinamo, l-a facut nasi pe becalii aproape ca imi vine sa urc pe pereti de draci ce am ,cum naiba a acceptat becali pe dinamovistul ala sa i fie fin :bash: nu mai am incredere de loc in cioban.. vreau sa vad cum comentati subiectul:bash:
blaa ... blaa...blaa
scuze de offtopic!
postul de mai sus face parte din categoria: noi muncim, nu gandim!
succesuri! :drinks:
@soarece: stai jos! 2!
intre echipa de fotbal a lu borcea si echipa de fotbal a lu becali:confused2::tv: ce vor sa faca mo !!!??? :(pe intelesul meu... becali daca era o gagica il f..... toti ciini:bash: sa vedeti ce o sa se intimple de acum inainte ,finu are pe nasu la mina:not_i::confused2:sa vedeti ceo sa neo dea borcea pe cocoase:blush:nici nu imi mai vine sa ma uit la fotbal:blush::(:bash:
a revenit soarece pe maidan....de la casuta postala a forumului..pardon shoutbox
soarece am mutat aici ce ai postat si intr-o rubrica tehnica pentru ca oricum nimeni nu intelege ce postezi tu
Noroc cu soarecele ca a inventat un topic util.Stirea zile e de fapt ca am fost la concert la Guta.Tare frate,uite aici mai jos:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
super melodie super formatie
De Guta zici.Sau de Salam?Adi de la Valcea?Se vede cam rau.
Ma gandeam ce faceau daca ploua si se trezeau ca au doua faze la prizele de pe scena?
care salam care guta ,dai in pielea mea de saxofonisti ... eu ziceam de Within Temptation
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aaaa,scuze,am incurcat clipul.Pai am pus clip cu mine,eu eram ala de la chitara tuns zero,dar nu se vede bine.Stii ca eu cant in formatia asta,dar nu ma stie lumea.:)
Oricum buna gagica,are voce,are de toate.Nu demult a nascut,dar arata beton.
PS:Era manevra de marketing,daca scriam WT,rock symphonic sau gothic rock nu se uita nici dracu.:)
pareai tu mai ciufulit la intalnire dar am zis ca este de la incarcarea electrostatica la cate laptopuri erau pe mese ( mai multe ca micii din farfurii :) ) dar acum realizez ca duci o viata dubla si esti un rocker chelios
De asta m-am si ferit sa ma intalnesc cu careva din zona,ma dadea in gat naibii.Am deschis topic ca nu vreau sa ma intalnesc cu cine mai e prin zona si mi-au respectat toti dorinta,baieti de treaba.Or fi zis ca daca eu tot nu pot sa beau nimic ce rost are? :)
Intrarea era 100 ron pe zi,imi spunea cineva ca va fi plin si nu avem sanse sa ajungem in fata.Eu i-am zis ca asta s-ar fi intamplat in Romanica numai daca era Guta si Salam si era intrarea 200.Sa fi vazut atunci inghesuiala,altfel a fost perfect ca aveam loc si nu stateam chiar ca sardelele.Poate noi aia din fata ce ne mai inghesuiam.De fapt aveai loc la toate scenele,probabil pretul de intrare a dus la asta,daca ar fi fost gratis mureai in inghesuiala.Foarte bine asa,dai un ban dar stai in fata.:)
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
De fapt stirile zilei erau doua:
-sarea si posta (la care platim datoriile noi de la buget,sa aiba politrucii posturi cu salarii si sporuri) au ramas ale noastre.
-aurul cica il dam si ni se da 4% din el.E bine,dupa aceea ramane sa extragem cianura.:)
ati f...t bunatate de topic