-
Salutare Prieteni!
cu toate ca pe acest forum sunt inregistrat de aproximativ 2 ani, nu am folosit userul, de fapt nu prea am intrat pe acest forum.
O sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu forumul pentru ca nu este un forum "aerisit" sa cauti si sa gasesti repede informatia, dar totusi, sper sa imi fie util pe viitor...
Sarbatori Fericite la toti membrii forumului, si nu numai!
-
-
Salutare prietene!
Asteptam si contributia ta la acest forum "neaerisit", in felul acesta oricine care are nevoie de informatii si sfaturi le poate gasi cat se poate de simplu, de preferat fara a folosi functia search.
Bun venit!
-
-
-
Bine ai venit !
:wellcome::wellcome::wellcome:
-
salut tuturor
-
-
-
-
am aproxiamtiv 24 de ore de cand caut rubrici interesante pe acest forum. e totul ok, dar ma deranjeaza reclama de la sat multimedia, in sensul ca atunci cand primesc mesaje "le citesc mai greu" (bannerul este peste meniul forumului.)
-
Stim de problema, se suprapune pe unele browsere, urmeaza sa o rezolvam cat mai repede posibil.
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
L-am rezolvat, in toate browserele ar trebui sa fie ok acum.
-
pe chrome, in continuare reclama este peste meniul forumului.
-
La mine nu:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
La mine asa a aparut de la inceput si pe Firefox si pe Chrome:
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]