-
Mos Craciun
Cautam ceva de Mos Craciun pentru copil si am dat peste multe ganganii si robotei de iti pica fata.
Cred ca cea mai interesanta mi s-a parut asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si aici un clip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Nu vreau sa zic ca pretul e mare pentru buzunarele noastre,asa ca o sa zic ca e jucarie pentru fete.:D
Alte jucarii frumoase dar pentru copii mai mici (haha,iar mi-am gasit scuze) sunt astea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si un clip aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Variantele "buget" sunt aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu mai au mimica fetei.Totusi merg si astea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Baietii de pe la Antene mi-au dat o idee mult mai buna: elicopter cu telecomanda.L-am trecut pe lista ca fiind prima alegere [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pare cel mai potrivit mai ales pentru pret si marime,se poate folosi lejer si in interior.Cred ca mi se potriveste,adica pentru copil bineinteles :clap: . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca mai stiti jucarii interesante pentru noi,adica sa le cumparam la copii nostrii am vrut sa zic,bagati aici.Asta inainte sa(-mi) comand elicopterul.Cadou de Craciun pentru copil,bineinteles.:cool2:
-
off ... si Mosul asta ... la fetitele mele le va aduce ( deja lam ascuns in pod:)) :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Val ia vezi cum faci sa vada si fica-ta jucaria lui Staric.
Se pare ca noi astia cu baieti avem un avantaj.Ceva set trenulet daca stie careva,parca ar fi bun pentru .... copil.
-
Elicopter
Daca vrei elicopter pentru baiatu , vezi si linkul acesta. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Magazinu est in comuna la noi.:)
-
:)... atentie la elecopter... e greu de manevrat....sau eu nu am reusit...apoi lam cautat prin tot satul...
-
Guzy cel de pe okazii e ceva mai mare,de 30cm si cu structura din aliaj nu din plastic.Normal e mai rezistent.In plus are si autonomia de zbor mai mare,beculete,etc.Elicopterele mai mari decat asta cred ca sunt greu de controlat inauntru,cele mai mici nu au stabilitate.
-
A venit!A venit!
E super!Telecomanda e urata cu spume,dar elicopterul e foarte frumos si zboara beton.
Anul trecut am vazut la cineva niste elicoptere mai mici,dar cu alea nu puteai nici sa decolezi asa erau de instabile.Asta e mult peste.Decoleaza lejer si fara probleme,poate merge o idee in fata dar aproape insesizabil.Normal ca mai dai cu el de diverse mai ales pana te prinzi cum sa il comanzi,dar dupa 5 minute deja ma descurcam binisor.
Te uimesc detaliile lui si cat de frumos e lucrat,banuiesc ca tipul nu da mai mult de 50 ron/buc din China daca le da cu 95.La banii astia e uimitor cum pot face asa ceva.Acum zicea pe okazii ca are si un model de 40cm la 180 ron,dar poate la anul.:D
Modelul din link nu il mai are,doar cel portocaliu pe care mi l-a trimis si mie.Are alimentator si mufa asa ca nu se mai incarca din bateriile telecomenzii si il poti incarca si dintr-un port usb.Poate intr-o zi o sa am timp sa ii fac poze mai detaliate,legat de motoare,etc.
Tot tipul asta mai are o masina pentru drifting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar de dinastea sunt deja plictisit.Adica copilul e satul de ele.:clap:
-
Poze şi un filmuleţ ... neapărat
-
E mai greu de filmat,ai nevoie de ambele maini pe telecomanda.Oricum trebuie sa ma feresc de "subiect",poate pe luni-marti.
-
Păi nu fi egoist. Lasă şi copilul să se joace cu elicopterul ...
Desigur, filmezi tu
In ritmul ăsta, il termini de stricat pană vine Crăciunul. Ce-i mai dai copilului ?
-
hmmm ma roade si pe mine sa cumpar juniorului un helicopter din asta sa ma joc si eu un pic
-
vai ... faratilor ... nu am mai dansat atata din tinerete si au trecut ceva ani:dance::dance::dance:...recomand acest "dance pad" si la fetite, si la baietei, si la mamici,bunici,etc ... curg apele de pe mine ... si nu am trecut nici primul nivel "easy" ...:dance::dance::dance:
-
jucari frumoase sant aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Un test.
-
Zmeurici, am trimis filmuleţul tău [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au spus băieţii că ai fost admis şi te aşteaptă la cursuri incepand cu data de 1.
Nu au precizat anul