ss2 fara semnal pe anumiti transponderi
sal sunt cam nou in domeniu, dar incerc........
am un calculator cu ss2 merge perfect
am mai luat alt calculator, am montat, instalat alt ss2 nou si nu are semnal pe anumite frecvente. va rog, dak se poate sa ma ajutati, astept orice idee.
am incercat fel de fel de drivere dar problema ramine, sunt cativa transponderi care nu au semnal. pe intelsat am doar doua transpondere cu semnal. am antena de 2.30
cu celalalt calc merge perfect
asta nou e de 4 ori mai puternic decat celalalt si totusi nu vrea sa mearga placa ss2
multumesc anticipat ptr eventualele raspunsuri
toate bune tuturor, si sa nu treceti prin problemele tehnice pe care le am acum
bafta tuturor
Re: ss2 fara semnal pe anumiti transponderi
scimba LNB-ul cu unul cu 2 iesiri TWIN si ai sa vezi ca o sa ai semnal bun la amindoua pc-uri.Asa cum il ai tu LNB-ul cu o singura iesire si la amindoua pc-uri ajunge cablul printrun spliter cu o intrare si 2 iesiri,obligat ca nu merge.Ai semnal la amindoua pc-uri doar daca stai pe acelasi transponder.Un exemplu:Daca la unul din ss2 stai pe un transponder care este V si la celalalt ss2 esti pe un transponder care este H obligat ca unul din ele se pierde.Asa ca schimba LNB-ul si tragele la amindoua ss2 cablul separat si nu vei ma avea probleme.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
merci de raspuns, dar am doua antene parabolice, fiecare cu lnb sau
lnb e verificat cu un srt 4125 si are semnal pe toate
deci nu stiu ce sa mai cred
imi este oarecum frica sa nu fie placa ss2 arsa sau asa ceva
alta chestie aiurita esta ca de ex cifra+ nu are semnal si culmea epg merge
nu mia inteleg nimic
merci oricum de raspuns, dar alta trebuie sa fie problema
toate bune
fa tu ce a zis turku tu degeaba testezi lnb pe un receiver ca normal ca merge,problema poate fi ce-a spus turku tu ai pus un spliter nici macar un diseq iar ca sa-ti verifici placa daca e arsa sau nu puneo in celalalt pc unde iti merge cealalta placa perfect,simplu nu
Sincer ,.....sunt un pic in ceata, Mihai85, tu ai doua sisteme separate (pc+ss2+LNB)?
Sau folosesti un singur lnb in acelasi timp pentru ambele calculatoare?????
Daca sunt amandoua pe acelasi LNB atunci , raspunsul e mai sus.
DACA sunt separate ,fiecare cu configuratia proprie......atunci problemele pot fi de la incapacitatea placii de a comanda LNB sa schimbe polaritatile, ori de la o mufare gresita intre LNB si placa ss2, sau chiar de la cablu de coborare.
Ce-a mai simpla solutie e sa inversezi placile ss2 intre ele si sa vezi daca simptomul se muta si el inacelasi timp de la un calculator la altul.
Atentie ....faci testele pe aceeasi antena si pe acelasi LNB, daca se poate, pentru ca pot aparea diferente de sensibilitate daca faci testul pe doua antene diferite .....si de aici poti avea neconcordanta intre capacitatile de receptie(pe una ia semnal iar pe alta nu)
Verifica prezenta semnalului cu soft indicator de semnal(Setup4PC; fastsat finder) sau altceva de acest gen.
Mai treci odata in revista tutorialul de aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iti scapa ceva sau este incompatibilitate in sistem.
mersi mult tuturor
voi incerca
am doua sisteme separate cu tot ce tine: antene, ss2, lnb totul e la dublu
mersi
Greseala mare care o faci este ca verifici semnalul transponderului cu receptorul.Si eu am facut la fel ca si tine la inceput si am observat ca este diferenta mare de a face asa.Aveam semnal pe receptor si nu aveam pe ss2.Incearca si fa verificarea sau prindera semnalului direct su ss2,si ai sa vezi diferenta care este.Ai sa vezi si tu si chiar poti citi prin forum ca sa discutat mult chestia asta.Este diferenta mare intre tunerul ss2 si a unui receptor.Bafta si succes.
Salutare,
Sa nu mai deschid alt topic, intreb aici:
In ALT-DVB, cand scanez un satelit imi da ca rezultat No Signal.
Antena e "setata" pt MaxTV, deci e intreptata spre sirius, hotbird si eutelsat
O singura data am "prins" semnal pe Sirius, dar pe ceilalti 2 sateliti, aveam semnal.
Dupa ce am restartat programul...la fel , No signal pe nici un satelit... unde gresesc ?
Quote:
Salutare,
Sa nu mai deschid alt topic, intreb aici:
In ALT-DVB, cand scanez un satelit imi da ca rezultat No Signal.
Antena e "setata" pt MaxTV, deci e intreptata spre sirius, hotbird si eutelsat
O singura data am "prins" semnal pe Sirius, dar pe ceilalti 2 sateliti, aveam semnal.
Dupa ce am restartat programul...la fel , No signal pe nici un satelit... unde gresesc ?
Dar daca incerci sa verifici cu altceva gen fastsatfinder....sau chiar cu aplicatia placii setup4pc gasesti semnal pe sirius....?????
Daca tot ai probleme cu placa intra in bios si da un load system defaults si baga ss2 pe un alt soclu pci.Si uitate la setup4pc.O intrebare ai mai receptionat candva ceva cu ss2 tau??:)
Quote:
Daca tot ai probleme cu placa intra in bios si da un load system defaults si baga ss2 pe un alt soclu pci.Si uitate la setup4pc.O intrebare ai mai receptionat candva ceva cu ss2 tau??:)
Quote:
Tu chiar nu citesti deloc...?!
Scuze, am uitat sa scriu ca nu am placa Skystar, am Kworld DVB-S 100 PCI, dar nu cred ca, conteaza in cazul asta (sper), e cumparata de vreo 3 zile :) , la fel si cunostiintele mele despre sateliti, tot de atunci dureaza :) .
Deci pe Sirius a mai mers odata :clap: Kiss Tv, Realitatea ...etc , dar pe celelalte 2 nu.
Pare aberant, dar asa e .
ce zici yky Kworld DVB-S 100 PCI e o placa mult inferioara ss2 nu??
scz n-am observat:)