Duminica 25.11.2007 vor avea loc alegerile pentru euro-parlamentari si referendumul presedintelui pentru vot uninominal!
Mergeti la vot?
Printable View
Duminica 25.11.2007 vor avea loc alegerile pentru euro-parlamentari si referendumul presedintelui pentru vot uninominal!
Mergeti la vot?
Nu !!!!!!!!!!!!!!!
Doar doar la referendum. Vreau sa votez persoana...nu o lista de partid in care sa se strecoare diversi. Vreau 2 partide in parlament.
Numai pentru uninominal!
Scarbit fiind de clasa politica din Romania , voi vota doar pentru uninominal..........poate poate se schimba ceva din atitudinea guvernantilor.
Pentru balacareala cu parlamentul european ,nu voi vota, oricum aia se duc sa stea pe banii nostrii la Bruxelles si sa arate cat de civilizati suntem.....bleah
numai la uninominal desi nu o sa facem nici o sfaraiala daca nu se duc multi romani la vot
Nu................................nexam incredere!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dupa ce am urmarit ultimele discutii m-am hotarat!!!
Votez duminica la uninominal!
Prima oara in ultimii 3 ani cand psd-ul e de partea lui Base...
Duceti-va la vot pentru a schimba ceva in tara asta de kk!!!
mai , uninominalul nu schimba nimic .
ce vreti voi se rezolva cu schimbarea cetateniei .
Indeed... asa ca io ma K.A.K. PE ORICE TIP DE ELECTIONS! Mi s-a urat de atat politica care nu aduce nimic bun pentru oamenii de rand. Cum ar veni, le semnam cu manutza noastra, dreptul de a F.U.T.E. banii nostri in continuare si cum vrea mushkiu lor. Sincer eu nu vreau sa mai am de a face cu asa ceva...
problema sta altfel...
cine se apuca de politica se apuca ca sa-i mearga lui mai bine, sa aibe relatii, sa mai invarta una, alta, nu se apuca nimeni de politica ca sa-i fie mai bine vecinului de la etaju doi.... si asta si la noi si oriunde in lume.... si asa ca ori se alege pe liste ca pana acum ori se va alege uninominal cum se doreste prin acest referendum tot o laie, tot aceleasi tip de oameni vor candida...
da eu o sa merg totusi la referendum sa votez DA, macar asa ii mai rotim si se imbogatesc mai multi, nu doar unii care stau cu legislaturile in parlament....
Respecte!
Am hotarat sa stau acasa din motivul ca nu ma intereseaza politica!Normal,nu-mi place ce se intampla in tara legat de politic de economic de tot ce ar putea sa faca sa mearga tara bine!
Vreau sa zic ca nu merg la vot ptr nimic,si vreau sa va zic punctul meu de vedere.
Prmul e ca nu vreau sa-l vad pe nimeni din orasul unde votez cu p..a mare prin Parlamentul European! Asta fiind ca in oras si asa o are destul de mare!
Al doilea ar fi legat de vot uninominal,sa votez la alegeri pe X su Y!Foarte bine,dar eu nu cred ca acel X su Y il v-a interesa de mine ,de voi,dupa ce ajunge acolo!El dupa 4-5 ani s-a rezolvat!Votez pe X sau Y care acum tot acolo e in Parlament,si doarme linistit pe o ureche!Cred ca daca ar fi vrut sa faca ceva ptr. mine si pentru toti cei din tara asta ar fi facut si asa!Asa ca tot ei vor fi si uninominal,ca partidul nu cred ca se debaraseaza de el,daca danseaza cum zice seful!
Dupa expirarea mandatului il doare in fund de noi!Nu-i mai pasa dace il votezi sau nu!Iar cu trasul la raspundere,hai sa fim seriosi,in Romania niciodata!
Asa ca la urmatoarele alegeri v-a fi un prieten,un frate,un vecin....un nepotism in continua miscare!
Adca vrem sa se schimbe schimbarea,trebuie sa ne schimbam noi!
Si din pacate nu vad asta mai devreme de a disparea vreo 2,3 generatii!Asa ca...nu ma intereseaza jocurile politice din Romania!I-mi pare rau ca zic asta ca sunt roman,dar asta simt acum!
Eu nu cred sa apuc zilele cand voi fi mandru ca sunt roman!Dar fiecare cu ideile lui!
Asa ca cine vrea sa mearga la vot,tot respectul,pe mine nu va puteti baza!
Regret!
O zi placuta tuturor si toate cele bune!
Bafta!
Votat ;UNINOMINAL! restul in piz. masii de escroci!
pana la urma am votat de si nu trebuia ca nu au facut nimic pentru tara asta in cei 18 ani decat pentru buzunarele lor,mama lor de dinozauriiiiii,o sa mai treaca poate inca 10-15 ani pana o sa avem o clasa politica noua de dinozauri destia mai tineri care nu au supt la sanul partidului comunist!!!!
ALELUIA!!!
eu m-am tinut de cuvant... nu am votat...si drept sa va zic...ma simt EXCELENT! Ihuuuuuuu!