Steaua - Sevilla
Miercuri 07.11.2007 21:45 ProTV
Un meci pe care Steaua il va pierde lamentabil.
1 - 3
Printable View
Steaua - Sevilla
Miercuri 07.11.2007 21:45 ProTV
Un meci pe care Steaua il va pierde lamentabil.
1 - 3
E posibil sa faca 2-1,Lacatus spera la un miracol si bine ar fi,totusi eu cred ca asta va fi scorul;
2-1
bate sevilla...desi as vrea sa cistige steaua..
azi am avut o zii norocoasa si incerc si la pariuri :D
1-0 pentru Steaua
Cred ca va fi un meci cu multe goluri ca si in tur un 2-2 este corect desi nici o victorie nu ar strica dar un esec ar fi dezastros pentru a mai prinde primavara chiar si in UEFA.
Joci la doua capete? Ai dat 2-1 pentru steaua si ai votat 2 !? :clap:Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Una din 2 trebuie sa fie nu?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Steaua-Sevilla
2 - 1
Si iata ca ce era de demonstrat s-a demonstrat!!!!! :(
pacat ca slavia a facut egal.....................................
Asta E!......Poate data viitoare.
Cred ca unii dintre jucatori ar trebui sa se lase de fotbal!!!! Ce ala a fost joc?:agresiv:
Si cum va spuneam..., nu avem valoare si fotbal de calitate!
Scor final:
Steaua - Sevilla
0 - 2
Voi mai credeti in MINUNI?
Eu DA ......dece nu? Inca se mai poate.....macar UEFA
Ce minuni? Atata vreme ce tu incasezi bataie de la ultima echipa clasata U-CLUJ ,mai ai pretentii de C.L ? Steaua nu prinde anul asta nici Intertoto!!!Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E "theorethic" posibil... Victorie cu Slavia si egal la Arsenal.Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa-i lasam pe altii sa viseze!
si ce spui daca slavia bate la bucuresti?theorethic e posibil....nu?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]