Stie cineva un feed cu transmisia concertullui ac/dc ?
Printable View
Stie cineva un feed cu transmisia concertullui ac/dc ?
Respecte!
Si eu sunt interesat de asta,m-am apucat sa scanez sateliti...poate...poate...cine stie?!:)
Daca gasesc o sa va zic.
Bafta!
Respect
Inca nu a gasit nimeni un feed cu transmisia concertului!!!?????
Pe feedul lui realitate dupa 4°W urmareau limuzinele reporteri 11322 H 3333
Respecte|!
Pana acum nu....
Mi-e frica sa nu inregistreze astia la fata locului,fara feed!
Bafta!
4 w - 11186h 3333
Respecte!
multumim @zappa!
Bafta!
Ceva mai multe amanunte ? DVB-S? FEC? Etc? Am scanat cu DVB-S si nu e nimic acolo sau am antena prea mica.
SR prea mic pt ipbox
incercati sa puneti cu 4 unitati mai putin deci la 11182 h 3333
m-am cautat ca tocmai ma uitam la un feed d epe 24,5W la Corida , se vede super
Nu sunt incantat deloc cum e transmis concertul, rezolutie slaba 544x576.Nu merita s-o inregistrez macar fiind mult sub asteptarile mele
DVB-S
SID:1
V.PID 4194
A.PID:4195
Concertul nu a fost transmis. Nu se face transmisie cu o singura camera.
...se pare ca a fost furat mai degraba, la o asemenea calitate deplorabila a sunetului si cu o camera fixa undeva din lateral....:agresiv:
... in concluzie transmisia asta a fost mult sub orice asteptare.....:oops:
chiar daca AC/DC ca si gen nu se afla pe lista mea de preferinte dar ca sonoritate sunt multe piese care-mi plac + ca baietii siu sa faca un shou total.Fapta e aCUM consumata daradici tot ce ramane de vazut e urmatorul concert unde va fi si un feed.Probabil altii vor transmite mai bine!:clap:Cat despre faptul ca a fost furat sau nu, asta nu ne afecteaza
...a fost doar o parere @doctore tinand cont de calitatea transmisiei, imagine sunet + faza cu camera din lateral, nu cred ca vrea cineva sa vada un concert transmis cum a fost acesta. Iar cu transmisia via satelit in aceste conditii....chiar nu mai e nimic de inteles. :sorry: