Ce idee imi dati pt a salva videoclipuri de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Folosesc opera si i.expl.
Multumesc !
Printable View
Ce idee imi dati pt a salva videoclipuri de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Folosesc opera si i.expl.
Multumesc !
Daca foloseai Mozilla puteai sa utilizezi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], este un add-on care se instaleaza in bara de functii, si downloadeaza clipurile printr-un singur click. Eu i-l folosesc tot timpul sa dau jos clipuri de pe YouTube.
Pentru Explorer si Opera nu cunosc.:sorry:
in ce format sunt fisierele
Trebuie sa ai real player instalat si activezi web download.
Cand vei duce pointerul de mouse pe videoclip iti va apare optiune de download.
Bun, o sa instalez si mozila si real, asta din urma e gratis sau nu, eventual un link( daca aveti timp.....)
Multumesc pt ajutor!
google si gasesti,e free,varianta cu real e cea mai buna zic asta in caz ca nu vrei sa folosesti mozila,alegerea iti apartine:)
cum a spus SuperSonic link+ul asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:22 ----------
aici este tutorialul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ce fisiere te referi ? Cele downloadate sunt format .flv care pot fi vizionate cu VLC, dar pot fi si convertite in alt format cu un video convertor.Quote:
Originally Posted by kaflix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu cum este cu addon-ul din Firefox, eu folosesc VDownloader (salvare + conversie, inclusi AVI), program de sine statator care merge perfect pentru Youtube. Hiba s-ar putea sa fie din alta parte, chiar daca incerc sa introduc manual link-ul de pe rocktube apare mesaj de eroare: "This is note a valid video URL!"
Exact val, asta e hiba...........si au acolo niste clipuri de mori incet!
:drinks:
Cu Mozilla Firefox instalezi pluginul DownloadHelper si ConvertHelper 2.2.Fisierul este .flv si-l convertesti cum vrei tu.
-Se dld f usor cu softul de care s-a scris mai sus sau cu un alt add-on de mozilla NetVideoHunter si un alt convertor f bun este [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe care pot sa-l iei si de pe trackere unde are inclus si "keymaker-ul"!
Succes!
Ai cumva un cod de activare pt converter, pe net n-am gasit.
pentru youtube merge foarte rapid si asta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
unde puneti link-ul de la youtube si descarcati totul
dar nu merge si la alte site-uri
Horatiule, pt youtube asta e perfect YouTube Downloader , dar pt rock era problema mea.Am rezolvat-o cu mozila.