Ce imagine sa instalez pe o clona de DM500s care nu are mac original ???
Vreau ca imaginea sa fie cat mai stabila.
O zi buna
Printable View
Ce imagine sa instalez pe o clona de DM500s care nu are mac original ???
Vreau ca imaginea sa fie cat mai stabila.
O zi buna
Respecte!
Incearca PLI eu zic ca e ok.
Am folosit-o un an de zile,si nu am avut probleme cu ea.
Bafta!
Faci exact ce scrie aici si apoi poti sa pui orice imagine crezi ca ti se potriveste cel mai bine:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nabilo ,SifTeam etc
Majoritatea sunt destul de stabile , avand in vedere vechimea pe care o are deja DM500
.
Cu un Gemini 4.20 am urmatoarele rezultate :
Current time : 21:36:51
NodeID : ffddxxxxxx30f019
Uptime : 09d 14:18:45
Connected clients : 99
Total handled client ecm's : 746953
Total handled client emm's : 1
Total handled LOCAL ecm's : 213 / 225 (94%)
Peak load (max queued requests per workerthread) : 8 7 5 4 4 1
Active Clients : 14
Pentru mine din tot ce am testat : the best !!!
cea mai buna si stabila imagine si fara blocari ieste edg nemesis 4.4 cccam 2.1.4 pentru clone
coco20 mare dreptate ai !!
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
Si cccam 2011 pt cel mai stabil cccam de share cu alte receptoare cu flycccam (echosmart 792)
SIF este cea mai recent aparuta, nu are blocaje, startare rapida, cu VLC se impaca perfect ..Nabilo Darkstar II, Nemesis 4.4, PLI.
Testeaza si alege ceea ce crezi ca se potriveste cel mai bine cerintelor tale, evita insa pt inceput imaginile modificate chiar daca ofera mai mult spatiu in var.
Multumesc de raspunsuri ... O sa schimb mac-ul si ma apuc de testat
Mac-ul se schimba numai pentru imaginile Gemini 4.3-4.7!
MAC-ul se schimbă pentru un somn liniştit .
Procedura de schimbare durează foarte puţin , o faci şi iţi iei de-o grijă
.
Eu zic sa testezi ce tiau recomandat colegi, si care iti place cel mai mult aia o sa fie ceea mai buna :)
Deocamdata singura imagine ce ma multumeste este edg . Testati si va convingeti.
de obicei a receptoarele noi, chiar daca sint clone au mac-ul schimbat. Verifica poate nu trebuie schimbat din nou.
Imaginile cele mai bune dupa parerea mea sint PLI Jade 3 MAXVAR si GP 4.5. Ma refer la versiuniile strict originale si nu cele kilerite de binevoitori, care pentru cativa kb in plus in var fac imaginile varza.
Sant bune si img modificate ...depinde cat de multe ceri de la receptor . Ptr novici sant bune ...sa aiba de toate bagate ...skinuri si pluginuri.