De azi nu mai merge SKY ITALIA in sharing....Nici cu cartele de 919 nici cu 93B....
Revenim la situatia care a fost la toamna 2009.....
Printable View
De azi nu mai merge SKY ITALIA in sharing....Nici cu cartele de 919 nici cu 93B....
Revenim la situatia care a fost la toamna 2009.....
Nu mai confirma nimeni?
Nici mie nu imi mai merge...se pare ca se apropie Champions League...:horse:
Nici la mine nu merge, imi arata ca primeste chei OK pe 919, dar ramine intuneric.
Nici pe 093B nu vrea ...
Doar FTA-urile merg
.
Concluzie: rabdare si tutun stimati colegi.
P.S. Nu stergeti liniile celor cu SKY IT pentru ca sunt sanse super mari ca ulterior sa va para rau!:band:
Sau...puteti sa le si stergeti :oops: cum ati facut si alta data....:lol: da ma rog...
Acum sa vedem ce jafscam mai iese....
de multe ori capu la mine e varza de anumite comentari precum ar fi:
pai de ce dracu sa stergi linia cuiva cu sky pe care greu le dobandesti,la cel mai mic down jos cu linia?ce dracu imi scapa mie ceva?ca nu pricep,nu e logic,ma depaseste
gobi tu ti cu lupu?de ce jafscam?e o contra masura a celor de la sky care e logica si fireasca,ce e vina scamului ca lucra si teamu sky?
asteptam sa vedem,merge bine nu merge iara bine
La mine merge ... eu nu pot muta antena dar vad ca cineva ia de la mine .... si zice ca ii merge
00d 00:03:14 00d 00:00:04 719 (632) 0 (0) 2.1.3 Sky Italia - Discovery +1 [NDS] (ok) 0.2618s
Key trage si la mine arata ca trage key dar imagina este neagra....
Cei care au facut "lumina" ultima data, au gasit 4 metode de modificare a DCW implementate in softul aparatului.
Una din ele ara activa, se pare ca azi operatorul a trecut pe alta din cele 4.
Asa cred ca o sa asteptam bine si frumos....
:comp:
Nu-i stres, daca asa trebuie 'om astepta! Sper ca de data asta sa se miste putin mai cu talent baietii de la Oscam :gathering:
Se pare ca s-au miscat bine si au rezolvat:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Code:build #1595 with videoguard2 patch by babo072 Thanks a lot!!!!!
L-am urcat pe easysurf pt. ca se pare ca toti italienii au dat navala pe streamboard si e cam...down:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sky italia este OK...cu oscam-0.99.4-SB-svn1595-ppc-tuxbox-linux-monitor-improvement-reader-videoguard2...