Daca e cineva prin Spania rog sa verifice semnalul pe 11747, SR 28000. Multumesc.
Printable View
Daca e cineva prin Spania rog sa verifice semnalul pe 11747, SR 28000. Multumesc.
Este acoperire buna in Spania o antena de 0,90m este suficienta.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am vazut si eu hartile. Era bine sa confirme cineva din Spania. Din punctul meu de vedere ar trebui sa functioneze si cu 0.6 m.
Multumesc.
salut, confirm semnal 91% cu calitate 77% in zona de sud a spaniei (Marbella)Quote:
Originally Posted by sdw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma bucur ca pot vedea sportklub
Sal,
Poti sa ne spui detalii despre echipamentele de receptie cu care ai obtinut rezultatele de mai sus.
Ms
daca la mine te refereai am o parabola de 1,1m pusa pe motor H-H Engel AC7215 cu un amarat de AzBox + Kaon, azi dimineata cand am scris ploia la greu, acum am semnal pe SporKlub de 93% si calitate de 83%Quote:
Originally Posted by dorinelu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
confirm si eu zona Zaragoza ok
Confirm si eu ca merge.
Parabolica 80 si 60 semnal 88% si 72%
Zona Madrid.
aparatura
-Flybox 500s
-HSS 1160NA
Multumesc frumos tuturor ! Deci pana la sfarsitul lui 2010 (eu sper cat mai curand) se vor bucura si cei din Spania de Focusat.
Cei din Spania depind de 30..40 instalatori dintre care 1..2 au habar de ce se intimpla iar restul stiu doar sa faca gauri in pereti si sa puna antena pe pozitie.
Probabil ca or fi mai multi dar oamenii cauta ce este mai ieftin si cum toti au doar digi nu prea vad cum sa treaca la focussat pina la sfirsitul lui 2020.
Eu n-am zis ca o sa treaca de la Digi la Focus. Focus nu se receptioneaza deocamadata in Spania. Ideea e ca va functiona. Cat despre faptul ca e mai ieftin Digi te inseli.
Da-mi voie sa te contrazic.Tu cind zici mai ieftin poate te referi doar la abonament,eu in schimb ma refer la absolut tot,aparatura,acte,instalare noua,etc,si crede-ma ca stiu ce zic.
Nu stiu unde te afli dar in Spania majoritatea romanilor stau cu chirie la alti romani sau in fine,la spanioli,si ca sa poti sa montezi sau chiar sa reglezi o antena proprie pe un bloc ai nevoie de multe aprobari.
In al doilea rind cum oamenii se tot muta dintr-o casa in alta trebuie sa plateasca mereu instalarea,si daca stapinul casei are digi,si nu vrea pana lui sa-i dea semnal celuilalt,atunci incep cheltuielile.
si mai sint si alti factori care afecteaza pretul.
Daca este nevoie de abonament si nu exista aici reprezentanti care sa le faca abonamente si etc..etc,oamenii vor trebui sa trimita bani in tara si sa roage pe mama,sau pe tata,sau bunica sa faca abonament in numele lui...si asta e cam aiurea pentru multi.
Ha ha.... Focus e net superior fata de Digi din toate punctele de vedere exceptie facand doar grila de programe. Stiu bine ce zic asa ca las-o balta cu restul ! Multumesc pt. informatia privind acoperirea Thor 6. Cele bune !
Nu te stresa ca nu sint fan gigi,nici macar fan tv.Imi pierd viata pe internet,la tv se uita femeia.
Din partea mea cu cit sint mai usor de piratat cu atit mai bine pentru toata lumea.
Imi pare bine c-am putut sa-ti fiu de folos.
Pace tie!
buna! nu stiu cum e la voi in zona Madrid dar in zona unde stau eu iti spun sigur ca intro casa sau apartament stau 2 familii de romani au 2 antene individuale si 2 operatori dth autohtoni diferiti. daca vrei sa-ti pui antena la bloc nu tre sa ceri nici un fel de aprobare doar cheile de la administrator daca instalezi antena pe bloc. eu am digi de cand a aparut si lam cumparat din tara si credema nu imi este greu sa trimit banii acasa sa-mi plateasca abonamentul pe 1 an. eu am 3 antene pe terasa si nu am cerut nici un fel de aprobare.Quote:
Originally Posted by kittmask [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]