Problema decodor hyundai NSS-1160NA
Buna seara si La multi ani pentru noul an.
Este primul meu post in acest forum si doresc sa incep prin a va multumi ptr. eforturile de a rezolva problemele celor nestiutori, ca mine.
O sa fiu scurt.
Am un receptor hyundai 1160 si se pare ca este defect. De ce spun asta? Pentru ca am incercat sa orientez antena cu ajutorul acestui decodor (sunt in Pamplona-Spania) si am observat ca desi utilizam un cautator de sateliti, semnalul varia pe acesta insa pe decodor semnalul se incapatana sa ramana la 10%. Am folosit un decodor spaniol free-to-air si am orientat antena pe satelitul Intelsat si receptionez canalele free CanalD, DigiInfo, OTV si inca vreo 2. Am o calitate de 85% cam pe toate transponderele. Am conectat decodorul hyundai iar semnalul ramane la 10% fara sa mai misc antena.
Sper ca am postat bine aici. Daca aveti vreo idee v-as multumi, sau macar sa-mi spuneti ce model de decodor de pe piata pot folosi pentru a inlocui decodorul luat de la digi.
O Duminica superba va doresc.
Daniel
problema receptor hyundai
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Am celalalt decodor estte un Televes RSD-7118. Am LNB-ul legat la intrarea Televes-ului iar din loop-ul televes-ului s-a conectat la LNB-in al Hyundai-ului. Am pus televes-ul pe digiinfo iar pe celalalt nu pot pune pe un canal anume pentru ca nu am o lista de canale (neavand semnal nu am putut scana). Se incapataneaza sa ramana la 10%.
Ce as mai putea face?
Multumesc si scuze de insistenta.
Daniel