Ce parere aveti? vreau sa o cumpar mi se pare o bijuterie,voi ce spuneti?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Ce parere aveti? vreau sa o cumpar mi se pare o bijuterie,voi ce spuneti?
Arata bine dar mi se pare masina de femei :) Plus ca e doar cu 2 usi...
dupa dimensiune e masina de dus la piata....si e si opel....
Am facut un drive-test cu ea si nu genul de dus la piata,cat despre 2 usi asa imi plac mie masinile cu o tenta sportiva,orcum se comporta super pe sosea si ce sa mai e BELEA!!
Testeaza si alte marci de aceeasi clasa si iti vei schimba parerea. Poti sa incepi cu Renault Clio, VW Polo, apoi Golf si vei vedea diferentele.
Uite ca ti-a spus el mai pe fata... ai de unde alege... sincer eu nu as merge pe Opel... vezi tu...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema tine de bani,nu pot da mai mult de 10500E pe o masina,am studiat aici toate marcile si ma-m oprit la opel
dupa drive-test mam documentat despre ea si aici;
si in ultimul rand nevasta-mea are ultimul cuvant in alegerea masinii,ce pot spune este ca dupa multe ciondaneli am cazut amundoi de acord cu acest opel!
atunci sa ai bafta de ea!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta vroiam sa spun si eu ca e opel dar gusturile nu se discuta mai ales pe bani altuiaQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OK!! dar ce are daca e Opel? eu sunt cam 00 la capitolul masini,poate ma lamuriti si pe mine cei cu OPEL ca sa stiu daca inchei contractul ca mai am o varianta la Kya!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pierde mult la pret in ani,kia si mai mult...sunt marci care nu se devalorizeaza asa mult dupa 2,3 ani....Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AAAAaaaaaaaa.pai si eu care credeam ca este vre-o problema tehnica,asta e un fleac ca orcum dupa 2 ani o dau lui nevasta-mea si eu imi iau un bmw!Quote:
in ziua de azi marcile consacrate nu au probleme tehnice,si daca au masina e noua si are garantie....insa daca peste 2-3 ani vrei sa iti iei un bmw si vrei sa vinzi opelul sau sa-l dai la schimb vei fi surprins sa vezi cit de putin va valora...nu acelasi lucru poti spune despre un golf...Quote:
Masina este nou nouta o cumpar direct de la un dealer opel,iar ca sa o vand peste 2-3 ani nici nu ma gandesc!