Unele programe din providerul Sky IT nu mai merg in share.
Pe forumurile străine , in special cele din Italia se discută intens acest lucru. Una din variante ar fi că s-au făcut ceva modificări la algoritmi.
Aşteptăm să vedem ce rezervă viitorul.
.
Printable View
Unele programe din providerul Sky IT nu mai merg in share.
Pe forumurile străine , in special cele din Italia se discută intens acest lucru. Una din variante ar fi că s-au făcut ceva modificări la algoritmi.
Aşteptăm să vedem ce rezervă viitorul.
.
Cam da...sper sa fie mai roz" boom" bon decat la BOOM.
din pacate nu prea cred dar asteptam
De dimineatza au cazut cardurile NDS3 de $KY UK, pe seara au inceput sa cada cele de IT partial.
La IT vin key da nu mai fac lumina!!!!!
Am verificat programele despre care se discuta pe celelalte forumuri: sky it calcio, si sport, la mine e ok,le deschide fara prb. folosesc cccam 2.1.2 ultima versiune PLI/Enigma2
Ai card 093B NDS3?
93b : 0 [NDS] SKY Italia (13E)
Gata, intuneric si la mine!!!!
se pare ca o sa fie intuneric total
Da dupa cuma ati vazut sky a inceput atacurile asupra emulatorilor si trimite una Len (emm) mai lunga decat cele obisnuite (dupa logurile facute de coders )unicul emulator care a rezistat e scam 3.52 deci asteptam sa se faca un update la emulatori cu FIX ul necesar nu se stie daca sunt contramasuri sau teste
va tin informat cu noutati
S speram ca nu o sa ncepem sa cautam carduri de Al Jazeera Sport
:(
si la mine mai merg doar cateva:(
Am intrebat cativa prieteni si merge. Nu o ia din prima ca si pana acuma...probabil ca aceasta problema e doar la cateva carduri. Inca nu stiu ce si cum...
Si Sky UK tot la fel...
Nu sunt acasa, nu pot sa testez nimic. Probabil ca unii dintre voi o sa veniti cu rezultate.
daca am baga cardurile de nds3 pe ignore sa ramana numai cele de nds2 pana se rezolva?!?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu mai merg nici cele nds2