Salutare , stie cineva de unde pot sa gasesc si eu un Dreambox DM500S original , nu prea ma pricep si imi este frica sa nu cumpar clona. poate mai exista cineva care a cumparat unul oringinal si poate sa ma indrume si pe mine . Multumesc!!!:)
Printable View
Salutare , stie cineva de unde pot sa gasesc si eu un Dreambox DM500S original , nu prea ma pricep si imi este frica sa nu cumpar clona. poate mai exista cineva care a cumparat unul oringinal si poate sa ma indrume si pe mine . Multumesc!!!:)
Nou nu gasesti pentru ca nu se mai fabrica original de doi ani,iar la mana a doua ai sanse sa iei tot o clona la care i-a pus mac de original.Ia de la un magazin online cu garantie si gata,uite aici o clona buna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Acelasi receptor (optibox 550) l-am luat de la tehnicb cu 325 ron. Are mac original iar gemini 4.6 merge fara probleme.
Ieftin dom'le,pe okazii era mai scump.:)
Salut, daca INTRADEVAR iti doresti un DM original , eu as opta pt asa ceva , un DM 500+ :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , costa cat am dat eu pe DM 500S original , la CLUJ , acum 3 ani si ceva .Quote:
Originally Posted by valentinx8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bafta .
si cum stiu daca are mac original????
pe okazii am inteles ca este gata setat .... la celelalte trebuie sa facem noi setarile si daca nu stim ....este cam nasol!!!Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
........eu recomand Soleron - VS-2640( prima clona a DM500s ) mac original
-pret 69euro+tva
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
original cred ca nu se mai face din vara lui 2007 deci pana la urma tot aiurea e daca cumperi original
clonele din ziua de azi sunt poate chiar superioare originalului ca nu se mai incalzesc deloc , dar exista si riscul sa aiba o gramada de defecte aparute pt ca lipiturile pe placa sunt facute aiurea
Pai asa iti faci abonament,altfel la ce iti mai cumperi Dream?E ca si cum iti iei o masina dar nu stii sa conduci.In plus aveti totul scris de la a la z,trebuie doar citit si butonat.Quote:
Originally Posted by valentinx8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e vorba doar de pret,mai importanta este garantia.Sunt pe piata multe clone decedate,oameni ramasi fara bani si receptor in lipsa garantiei.Pe okazii se dau probabil si linii,dar nu stiu cata garantie ai in ele,cand vor cadea cheile si vor incepe toti sa traga de acele carduri ....
Aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] scrie tot.Tot acolo mai scrie:
Deci afli doar dupa ce il cumperi.Mac-ul se poate schimba,asa ca oricum nu e o problema.Quote:
-MAC adress-ul in cazul banuielilor legate de clone se poate afla in Telnet (folositi DCC,e foarte simplu) tastand "ifconfig" urmat de Enter.Il gasiti la HWaddr.Mac-urile originale incep cu 00:09:34:....
Multumesc pentru raspunsul rapid .... mai am inca o intrebare , cum se gaseste linii de sharing???Trebuie sa platesti pentru a avea o linie de sharing?
Ti-ai luat deja Dream, daca ti-ai luat treci pe la coltul pufanului shi o sa gaseshti ce shi cum sa procedezi mai departe... la sectiune DREAMBOX PENTRU INCEPATORI... shi te mai ajutam shi noi...
In caz ca nu ti-ai luat vezi ca s-au ieftinit 500+ la Peruvision . Costa 660 ron . Daca ai ceva bani eu cred ca merita chiar daca e dublu cit o clona . In caz ca se lipeste microbul de tine o sa vezi si de ce !
Daca tot suntem la intrebari diverse,cine stie daca pe 500+ merge phoenix pe serial?Ca la 600 nu merge.
Inca nu mi-am luat , cred ca o sa imi iau DREAMBOX 500S Clona cu mac original .... pana in 400 ron imi permit , mai mult nu .:flex: Dupa ce imi iau am sa trec pe acolo , multumesc . :)Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]