Re: Digi Film subtitrare ???
nici la mine nu merge..dar important e sa avem key...
Quote:
nu am subtitrare pe Digi Film 1 si 2, am receiver Octagon SF 118, cand apas butonul de subtitrare nu gaseste nimic, pe Discovery .... am subtitrare, numai pe cele doua programe nu am, nu transmit ei subtitrare? sau nu stiu eu ceva ce ar trebui sa stiu. ( id teletext....).
Ciudat ...!!! Eu pe linux+VDR+ss1 pe digi film am 1-2 subtitrare dar pe discovery nu afiseaza nimic cu toate ca imi apare pid-ul de subtitrare.
f11
lipsa subtitrari dvb la unele receptoare este din cauza softului patchuit , pentru a face loc emulatoarelor a fost scos cate ceva din softul original - subtitrarea : teletext :lol: . nici pe globo 7010 cr nu merge pe softul patchuit .
Quote:
Ciudat ...!!! Eu pe linux+VDR+ss1 pe digi film am 1-2 subtitrare dar pe discovery nu afiseaza nimic cu toate ca imi apare pid-ul de subtitrare.
f11
si eu am avut aceiasi problema cu pluginul de vdr pentru subtitrare. i-am si scris la cel care il face un mail, insa omu o zis sa ii trimit un ts si nu am mai apucat ca, cred ca ar corecta bugu.
Quote:
lipsa subtitrari dvb la unele receptoare este din cauza softului patchuit , pentru a face loc emulatoarelor a fost scos cate ceva din softul original - subtitrarea : teletext :lol: . nici pe globo 7010 cr nu merge pe softul patchuit .
pai la digifilm mie imi merge doar subtitrarea pe TXT, la DVB nu apare nimic (DSB790)
la mine merge, nu ca mi-ar trebui
Deci merge si pe echolite Digi?
Quote:
Deci merge si pe echolite Digi?
Desigur :) Vizionare placuta :)
Quote:
si eu am avut aceiasi problema cu pluginul de vdr pentru subtitrare. i-am si scris la cel care il face un mail, insa omu o zis sa ii trimit un ts si nu am mai apucat ca, cred ca ar corecta bugu.
Merci de raspuns...
Am sa caut si am sa compilez ultima versiune de plugin.
Chiar sunt curios:)
f11
dupa cate am vazut ultima versiune nu are nimic nou... doar ceva compatibilitate cu vdr 1.5.xx cred ca daca it-am trimite un ts omului cu o inregistrare in care nu se afiseaza subtitrarea dvb ar putea analiza si corecta evetual deficientele..oricum am testat cu mytheatre 3.38 si se vad absolut pe toate programele....
cu ProgDVB imi raman un pic in urma...
Eu nu reusesc subtitratrile pe d**i. Imi merg pe orice alte programe, pot sa aleg orice subtitrare, numai la asta nu. Ce Progdvb folosesti?
@skycleaner
am incercat si eu cu progdvb si nu vad nimic .. zi cum faci sau ce versiune ai.
e ultima aparuta oricum...cred ca 5.10...dar nu sunt sigur...treaba e ca apare si ramane pe ecran o perioada dupa care dispare si tot asa si nu se sincronizeaza cu imaginea desi la setari totul e ok
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai si mai folsesti un soft pe langa ProgDvb?
Sau mai exact, ce setari ai facut?