salutare!am si eu o problema cu un kaon de la focus totul merge perfect ii bag softu universal de la spanioli merge ii bag cheile se blocheaza si nici nu mai pot intra in meniul de key!va rog ajutatima mult!va rog din suflet!
Printable View
salutare!am si eu o problema cu un kaon de la focus totul merge perfect ii bag softu universal de la spanioli merge ii bag cheile se blocheaza si nici nu mai pot intra in meniul de key!va rog ajutatima mult!va rog din suflet!
Ce soft ai pe el?
Eu am pus la multe receptoare acest soft "R_KAON-TEAM _HW-FF.0C.FF_Fech-071217_SW-03.00.00_EMU-5.8.194_CA-2.2.3_WWW.SAT.US.PN. si nu am avut probleme merge foarte bine.
Urcat cu Kup230.exe
KAON-TEAM SerieC
12.CX.XX 16.CX.XX
HW-FF.0C.FF softu asta il am pus am mai incercat si cu altele si cand incerc sa intru la chei cu galben+meniu pe displayul receptorului apare c 256 si daca ma mai joc pe el se face ecranul verde si se restarteaza de mentionat ca vreau sa il fac pe digi am mai incercat si cu alte softuri si aceeasi poveste!:comp:
vad ca nimeni nu stie ce e de facut!dar sper sa nu fie nevoie de jtag:!:
pune intii bootloader 219v4(kaon team)
si soft bm-8300 sta2 . 12.co a5 .... emu 5.8.196
in cearca- l pasta.
am incerat dar tot aceeasi situatie
PS:la asta imi apare si imaginea ciudat adica nu se incadreaza perfect!
da-i un reset general , load default la k.y ..si punele manual ..
nici asa nu vrea?
deci merge in felul urmator:
-trebuie sa ii pun soft original de focusat
-instalez un soft compatibil
-intru la key ile pun,ii dau unloked channel(mege,dar cand il sting pauza apare key updating si nu imi mai da voie nici sa intru la key)
-intru la key ile pun,ii dau unloked channel(mege,dar cand il sting pauza apare key updating si nu imi mai da voie nici sa intru la key)
mie mi se intimpla asa ,(cite o data nu mereu) cind puneam peste 12.c0 a5 , sunny 12.c1.a5 ,imi disparea menu cu k.y ..(tu sa nu faci asa)
banuesc ca la ala original ai la info hw 12.co.a5 nu?
da ala e si are vreo 2 mb sterge tot rescrie epromul!
im mod normal ar fi trebuit sa-ti mearga asta 12.c0.a5 sau universalu , fara probleme...
mai mult nu stiu ce sa-ti spun ...
ti-am raspuns si in pm.
ms felix nu stiu ce sa zic mai incerc mai tarziu sa fad daca nu merge ma pun cu ciocanul pe el,cred ca e defect ceva la flash
cica a fost o perioada cind a distribuit focus receptoare ,, nasoale,, adica faceau figuri cu soft. piratate.. ma gindesc sa nu ai si tu vreunul dintre ele..
nu stiu daca e din ale receptorul are vreo 2-3 ani de cand il am
PS:nu e din alea pt k am avut 2 unu a mers si unu nu ma gandesc ca poate e problema ca ala a fost primu si daia pentru k pe el mam invatat
pe sat.us.pn la sectiunea upload ai un soft universal cu meniu in limba ro. il bagi pe ala .dupa ce il bagi pui receptorul in host mode si scoti softul din el si il incarci din nou cu DZ .cind scoti softul vezi ca e o casuta de bifat unde scrie ca faci pe risc proriu,daca nu e bifata nu merge sa il incarci:arrow1: