Re: Un card Focus pe 2 receptoare
Salut! Nu sunt sigur daca Focussat ofera oficial doua receptoare pe acelasi abonament, dar poti apela la urmatoarea varianta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Parca nu am incredere in tipul ala de receptor.As opta pentru 2 receptoare legate intre ele prin rs232
Opticum 4060 CX+Opticum 4000 C fta 322 roni,varianta cea mai ieftina ar fi asta dar nu stiu daca ar functiona
Alegerea este a ta, daca vrei doua receptoare separate, ia in considerare si Echolite; eu folosesc 791 + 770 pe un alt DTH; astept parerile celor ce folosesc aceste receptoare pe Focus.
Daca esti bun platitor la Focus dupa un an jumate i-ti da si al dolea recerptor pe acelasi abonament.Ti-as recomanda un Optibox Prima cx cu cititor si Prima FTA ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) ;nu e cea mai ieftina solutie dar au cel mai bun suport software iar configurarea shering-uli e o joca de copil. Apropo Conaxul e cel mai usor de comfigurat (plug & play):)
Quote:
Salut!Tocmai am renuntat la un contractul boom cu 2 receptoare si as vrea sa ma transfer la Focus.Ma poate sfatui cineva pentru cea mai ieftina configuratie Card Focus+receptor+receptor.Din cite am inteles Conaxul este un pic mai dificil la share intre receptoare.Multumesc anticipat.
Eu iti recomand echosmart 791+771http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=297&category_id=e66b760c11b7352c7c5f56b665e06d94
si pot sa zic merge foarte bine in sharing prin rs232 si folosesc cartela de focus si cablu lung de 25m neecranat.
Sau opticum multiroom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] merge bine si asta cu cartela de focus.
Cred ca iesi mai ieftin daca platesti 2 abonamente.
1.Nu te costa nimic receptoarele si nici instalarea.
2.Dupa 2 ani daca esti client bunplatnic poti beneficia de al 2-lea receptor pe acelasi abonament.Contractul fiind pe 2 ani- poti rezilia unul din contracte dupa expirarea acestuia... sau... de ce nu sa-ti mai pui la 2 TV-uri. :) Nu-ti bati capul su share si ai si service-ul asigurat.
Cate bordeie atatea obiceie (receptoare):).Superzeama trebuia sa scrii si tu cam la ce buget te limitezi ca sa stim ce sa i-ti recomandam...solutii ieftine sant dar "cat dai atat face"...si mai trebuie sa iei in considerare si un lnb twin ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )tinimd cont ca FocusSat are doua tp-uri H si unu V ;iar ligheanu de la ei e bun (isi face bine treaba) dar cam mic -60cm- recomand unu de 80cm pentru a evita ori ce surpriza neplacuta pe timp noros.In rest alegerea e a ta (si bugetul )..:) :drinks: