Stie cineva daca se poate MOSC-ui cardul de polsat ? e un card vechi de 3-4 ani cred ca o fi nagra 2 !
mersi !
Printable View
Stie cineva daca se poate MOSC-ui cardul de polsat ? e un card vechi de 3-4 ani cred ca o fi nagra 2 !
mersi !
Poti sa il folosesti ca sa stergi pe geamuri din masina de la zapata la iarna....
:cheers:
daca zici tu ...atunci de ce pe multe forumuri de cs se pune la bataie card polsat mosc ?
Vede aici ca Nagra 2 nu mai exista...foloseste numai pe Nagra 3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si din ce stiu Nagra 3 nu este inca in mosc.Mosc se face in nagra 2 pt digi si inca un packet din 30w....
POLSAT a trecut de ceva tmp la codarea N3, deci mosc-ul de POLSAT N2 (daca despre asta se vorbeste in paginile de CS) nu mai este valabil.
numai la digi merge mosc la nagra 2 si la titanium....Daca asta vrei sa afli....
nu nu asta voiam sa aflu asta stiam de mult ...voiam sa aflu ceva ce nu stiu :)
am vorbit cu cineva care e mai "in tema" zice ca merge MOSC-uit dar nu e public :) ...la fel de mult ma ajuta ca si pana acum !
Si apropo de titanium daca tot o numesti MOSC macar face AU ?
Mersi !
Daca aveau PPV pana la urma se gasea cineva care sa vada ceva in share,dar asa e greu de aflat.Doar daca e cineva cu un prieten dar nu prea avem legaturi cu ei,mai repede ne intelegem cu "neamurile" noastre.
:)
zmeuro m-ai dat gata cu postu asta ....am citit de vreo 3 ori dar nu am inteles ce vrei sa zici !
:oops:
Daca aveau PPV-uri si erau carduri mosc am fi vazut ca se deschid acele canale in share.Celelalte se deschid si de pe cardurile normale si nu poti stii daca sunt carduri cu abonament full sau moscuite.
Tot nu am inteles de ce vrei sa moscuiesti un card de nagra 2 Polsat daca ei nu mai emit in nagra 2.Baga-l in newcs si vezi cum il detecteaza ca sa stii sigur ce e cu el.
Eu am pasiune mai aparte ....MOSC... cea ce mi se pare mai interesant decat aceasta noua moda CS ! am multe carduri expirate dar din pacate acest hobby a disparut sau se practica numai in cercuri restranse in care nu ai sanse sa intri daca nu ai relatii !
stiu ca conaxu e moscuit dar rar se gaseste careva sa zica ce si cum , stiu ca AC6 e moscuit dar iar asa nimeni nu scoate nici un sunet ...
Stiu ca primafilia merge in CS insa nimeni nu iti da asa ceva ...am auzit zvonuri ca in curand se va vedea si tequilla si direkturile ...iar la fel mucles peste tot nimeni nu zice nimica ! ...acesta is adevarati ei stau pe card cu unlupere cu card blokere samd ! ...
Cardu de polsat l-am bagat in NEWCS nu scuipa nimic ...unknown card ...poate e versiunea gresita marog mai bazai ....o sa incerc cu un dragon cam sa vad ce zice ...
Sanatate !
revin cu informatii noi !
Dupa ca m-am documentat umpic treaba sta cam asa :
Polsatu la fel ca si digi ...prin urmare
Cardu de N2 este necesar impreuna cu receptorul n2 ex: samsung 7000 pt extragera BOXKEY RSA ...fara ele nu se poate face nimic !
Dupa ce am aflat BOXKEY si RSA acestea se vor folosi cu cardul N3 ...la fel ca la Gigi !
Deci treaba nu sta altfel decat la noi ..
Programele sant publice le-am downloaduit
FAQ publice din pacate in poloneza
:)
Cam atata pentru azi !
Da, insa pentru asta ai nevoie de cardul N3 al respectivului abonat, care ti-a dat cardul de n2. Operatia de extragere nu-i chiar asa usoara. Iar dupa extragere, repet, trebuie sa ai cardul n3 pentru receptorul respecitv. Nu-ti va merge cu orice card n3.
Polsatul este in n3, nu stiu ce vrei sa faci cu unul de n2
@miloo
incearca la siteu-rile de peste balta, ei au multe softuri, si fac asta de ceva timp.
am acel card mi-l pune tipu la dispozitie cand vreau eu ca la el sta in raft momentan si prinde praful cardu merge cu abo nu e full dar ce conteaza , ne extindem umpic daca e loc sau ?Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]