da un factory default , poate ajutaQuote:
Originally Posted by prcsaba [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
da un factory default , poate ajutaQuote:
Originally Posted by prcsaba [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
m-am ivit de o problema am facut rost de un server pt un pachet si nu merge sa vad nimic....
Connecting...:xxx.xxx.xxx.xxx Port:XXXX
Getting CardInfo Server:xxx
Have got CardInfo in xxx port:xxxx
caid: 0919
[EMM DISABLED]
prov:0:0
Initization Complete!
Waiting 232 Ecm!
Received 232 packet data!
rs232 send ecm to decode
Start Decoding Ecm..
Decoding Ecm.....
Decoding Ecm Successful!
Waiting 232 Ecm....
Waiting 232 Ecm....
rs232 send ecm to decode
Start Decoding Ecm..
Decoding Ecm.....
Decoding Ecm Successful!
Waiting 232 Ecm....
Waiting 232 Ecm....
rs232 send ecm to decode
Start Decoding Ecm..
Decoding Ecm.....
Decoding Ecm Successful!
si ecranul tv e tot negru???care e vina...am incercat si transfer to net 1.30 si 1.31
Din ce vad eu se conecteaza receptorul la internet Decoding Ecm Successful!
Control panel=>Windows firewall=>exceptions sa fie bifat transfer to nest si la menu+7777 sa fie pe internet.
Sau este o problema de la server incearca altul.
uite citeste aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe langa acestea eu recomand sa folosesti un nullmodem autentic nu doar cu 3 fire
uite asa ar trebui sa arate :
plus setarile aferente la menu+9236 pt prioritate de decodare , desi la softurile din urma am observat ca nu mai merg bine ( de ex. poti da disable pe pacth si tot deschide...de unde am dedus ca sunt "praf in ochi" desi pana la softul 3.33-3.34 au fost ok , mai incolo au aparut probleme si nici nu am mai facut teste)
pe langa ce am spus inainteQuote:
Originally Posted by demon4uu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
important e aici asta :
dar si menu+9231 enable EMM in standby
Sal, tocmai am cumparat un reciver de satelit Echosmart 791S HQ si am o problema:
La nivel la semal imi arata 80-90% la toti sateliti chiar si la sateliti la care nu este conectat, iar cand ii scot cablul de la LNB imi arata 40-50%, cum pot rezolva problema asta, am softul original v2.88.v3.47_magic, am incercat si v3.53, v3.59 dar tot la fel.
Ai incercat sa dai factoru default la receptor.
Ai newhardware. Pune boot 3.01 sau 3.02 si vei rezolva problema.
am dat: Valori Din FabricaQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am pus: boot 3.02 si tot la fel
am pus: boot 3.03 si tot la fel
poate nu sunt bune booturile pe care le am eu, i-mi poti dat un link de unde sa il descarc si care se mearga?
ps: Bootul l-am pus cu UpTool v8.8
unde scrie ce versiune de boot am pe reciver?
Edit:
--
am pus boot 303 cu ChEdit 9.4
am aflat unde arata: B3.03H24.D0.SC2.MB000
tot la fel
Daca nu are cel de sus culoarea roz si cel de jos culoarea verde e clar ca nu iti indica semnalul cirect apoi daca apesi pe info vezi semnalul mai clar .cat despre informatile despre rec le gasesti in setari jos ultima optiune ,daca imi aduc bine amite
Regula 12.
sus este roz/rosu Nivel si jos este verde Calitate am setat primul satelit 1 PAS 1R la verde la Calitate 0% este corect, iar la semnal la Nivel 84%, nu inteleg unde este problema de nu arata corect Nivelul Semnalului
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nu conteaza nivelul dak ai nivel la semnal ci trebuie sa ai si calitate dak nu ai calitate nu vezi nimic.....tu ai montat acum antena sau o ai mai demult reglata pe un anumit sateli
antenele sunt reglate dinainte sa imi cumpar reciverul echosmart
Este normal asa sunt contruite si la mine indica la nivel semnal 60-80% dar nivel calitate acolo se regleaza antena.Quote:
Originally Posted by laurentiu8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa este daca pui pe un satelit care nu primeste semnal de la antena iti indica la nivel dar la calitate 0%.
nu stiu ce sa zic stiam ca new hardware are niste probleme la tuner..asta pe anumite sw >>> ai incercat cu un alt reciver si are semnal>>> dak ai DiseqC trebuie trebuie sa il pui corespunzator
1. diseq-ul il am corect configurat, dupa parerea mea, semnalul este ok pe cei 3 sateliti pe care am antenele fixate, canalele merg ok, posibil sa fie de la tuner, dar atata timp cat merge si nu are pierdere de semnal nu mai insist cu problema asta
2. vreau sa cumpar un motor de pozitionare H-H si nuj de care sa iau si care este mai bun, ce parere aveti despre:
Moteck SG 2100A - Montura H-H DiSEqC1.2 - 165ron sau
OPTICUM DM 2800 - Montura H-H DiSEqC1.2 - 180ron,
la motorul asta trebuie sa ii mai cumpar ceva suport sau are inclus ca si modelul de mai sus?
PS: Antena Offset de 0.9 momentan
Moteck SG 2100A - Montura H-H DiSEqC1.2 - 165ron
Eu il am de 4ani si nu am avut probleme cu el si antena de 0.9.
OPTICUM DM 2800 - Montura H-H DiSEqC1.2 - 180ron
poti sa pui offset pana la 1,40.
Vine cu tot ce trebuie eventual un suport de perete iti trebuie separat.
Moteck ul este mai bun dupa mine,se poate regla mai fin,opticum este mai brut.
va multumesc pt raspuns
Eu am de vre-o jumatate de an OPTICUM DM 3800 si merge perfect.
Banuiesc ca si DM 2800 e la fel.
cine imi poate da si mie v 3.59?va rog ajutati-ma daca puteti