Stie careva cate linii tip C sau N suporta oscam?
Printable View
Stie careva cate linii tip C sau N suporta oscam?
In general nu este critic numarul de linii cat este numarul de carduri si traficul facut de partenerii de share . Daca ai un server chiar si cu putine linii C dar care cumuleaza mii de carduri si niste parteneri "gurmanzi" atunci cu siguranta iti va merge greu si cu intreruperi dar daca ai 20-30 de linii si cateva sute de carduri bine verificate si selectionate o sa ai parte numai de bucurii .
Asta stiu,in privinta asta cu putina atentie,totul e ok,dar intrebarea am pus-o ca sa vad ce raspuns primesc,de ce spun asta,in oscam merg pana la maxim 20 linii. Dupa acest numar de linii,oscamul va lucra haotic,linii onn le va arata off sii asa mai departe. Eu ceea ce spun,o spun probat pe 2 receptoare ce lucreaza cu oscam din gama Amiko. Asa ca,pentru cei ce folosesc oscam,le sugerez sa nu puna mai mult de 20 linii,cii pana in 20 sii totul va fii ok.
Daca gresesc,corectati-ma,numai asa invatam. Sii ceea ce spun,e pur educational sii experimental.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt in scop experimental si educational !
Se anunta pentru saptamana asta un nou upgrade (1.2.48) care va rezolva problemele de sunet pe iesirile analogice!:clap:
This week will release a official version 1.2.48[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- -Add function: add below 3G MODEMs: HUAWEI E1752 ; HUAWEI E367 ; HUAWEI E173 ; SIERRA AirCard 250U
- -Add function: add usb keyboard support software keyboard on OSD (rename keyboard etc..)
- -Add function: add PROVIDER list for 3G
- -fixed the bug: Youtube is default russian in portal
- -Add function:add some characters for Arabic/Russian soft keyboard
- -Add function:add user font support,load font file(.ttf/.ttc) from external disk( notice:font file name “arial.ttf” is not allowed)
- -Add function:add power on from false standby, go to TRUE standby
- -Add function:add USB keyboard support Russian input, switch English and Russian with ALT+SHIT; Russian input only works with OPERA
- -Add function:add TP info in channel/FAV edit menu
- -fixed the bug: sometimes rcu no reaction
- -fixed the bug: improve the audio quality through RCA & Scart
- -fixed the bug: Conax hang up in 30 minutes
- -fixed the bug: on some channels EPG and subtitle cause hang up
- -fixed the bug: DAS Erste HD subtitle can not display
- -fixed the bug: Crypto, ideto, sky german,card cyfra+ card problem
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- -fixed the bug: DiSEqC 1.2 or USALS send GO X command after each zapping
- -Change CA to CONAX in main menu
- and more update…
New update [official] : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 57.77 MB
Marele update! Imi vine sa zambesc! Ia sa vedem cum explicam imaginea de mai jos...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astazi 24/05/2012 ora 16PM a aparut noul soft spark _1.2.48 pentru amiko alien
Bun. Dupa cateva zeci de minute de cautari nu i-am dat de cap acelui 'font settings'. Apoi m-am gandit sa apelez la un prieten, si anume, la mihaip (candva era pe acest forum foarte activ) si pur si simplu problema a fost rezolvata. Asa ca daca-mi multumiti mie...de fapt...ii dati lui un multumesc! Se poate schimba 'marimea literelor' ce apar in receptor. Mai nou cu ultimele versiuni literele par tot mai mici. Cum procedam. Luam un stick si punem pe el un fisier *.ttf...apoi intram in : menu- system - font setting, apasam butonul rosu...se incarca si face reboot. La deschiderea receptorului veti avea un alt detaliu la litere!
V-am pus un exemplu de fisier *.ttf
Download: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:13 ----------
Iata ce contine acest update :
Release Notes for v1.2.48:
New Features:
- Updated 3G Modem Drivers (Huawei E1752, E173, E367, Sierra AirCard 250U)
- Provider List selection for 3G Modems,
- User Font support for the On-Screen Display (*.TTF, *.TTC formats) (Loadable from external USB storages)
- Russian Keyboard Support in Opera Web-Browser
- Easy Keyboard language switching (ALT+Shift) in Opera Web-Browser
Improvements:
- Improved SmartCard handling
- Improved Plug-In API for stability improvements
- Added Transponder informations in the Channel Manager / Favorites Manager menus
- Improved Audio/Video quality on analogue outputs
- Improved RCU response time
- Improved DiSEqC 1.2 / USALS functions (The receiver does not send GoTo-X command after every channel change. Only when changing between satellites)
- Improved EPG & DVB-Subtitle handling
Fixes:
- Conax descrambling problem after 30 minutes of usage
- Fixed the language issue causing YouTube to start in Russian inside Spark Portal
- Fixed an issue which caused the receiver to reset the database to default after software upgrades
Known Issues:
- In case of more than one line in DVB subtitle, the position of the subtitles are too low, which causes certain TV sets to cut off the bottom of the subtitle. (This issue is going to be fixed in the next upcoming release. Thank You for your patience.
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 17:59 ----------
Va mai propun 3 exemple de *.ttf pentru a schimba caracterele din Spark:
Download: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
are cineva probleme cu sunetul dupa upgrade?
Sunetul nu are nimic tre sa dai din telecomanda lui,dar subtitrarea pe canalele HD nu se vede in totalitate si atunci cand dai restart tre sa il configurezi de la inceput
eu am trecut inapoi la ..45
Subtitrarea...........of,pe cand ceva calumea????
A aparut din senin ceva pe Amiko Alien!!! Astazi am descoperit noutatea...pana acum nu era asa ceva!
Remarca cineva ceva in plus acolo?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
P.S: Un anunt. Stiu ca mereu intrebati ce se mai intampla cu sat suport. Ei bine diseara se redeschide forumul. Intrati cu incredere [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap:
Cel mai bun .ttf utillizat pe spark la versiunile anterioare. Caracterele se vad ca si la versiunea 1.2.32! Va atasez acest .ttf mai jos!
Download: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se procedeaza in felul urmator:
1. Se pune fisierul .ttf pe stick si apoi se conecteaza in usb-ul receiverului
2. Te duci la menu - system - basic settings - font settings, dupa care apesi tasta rosie de pe telecomanda si faci update cu fisierul .ttf de pe stick
:tv1:
Se pot extrage fonturi chiar din PC; ex: Win7- Windows\Fonts\... ; sunt foarte multe, unele cu variante de italic, bold, etc. Se poate vizualiza fiecare (cu dublu click), selecta, apoi copia in clipboard şi lipi pe flashdrive (acolo se verifică şi extensia .ttf). De incărcat cum a zis meridian anterior.
PS: unele fonturi nu au diacritice romaneşti, asta se vede la vizualizare unde "ş" de la "roşie" e inlocuit cu un ş de la alt font (nu seamănă cu restul).
RAHAT!!! Atata timp cat nu avem subtitrarea calumea(de la versiunea 1.2.32 in sus),ce naiba mai scoate versiuni noi. Pentru `fonturi`??? Nu multumesc.