Buna. Sunt un utilizator nou de echosmart 791 . Am inteles ca ultimul soft cu care se poate viziona digi este 3.59. E o versiune bin pe care am copiato pe stick. Mai departe nu stiu cum sa-l instalez in aparat. Ma poate ajuta cineva? ms
Printable View
Buna. Sunt un utilizator nou de echosmart 791 . Am inteles ca ultimul soft cu care se poate viziona digi este 3.59. E o versiune bin pe care am copiato pe stick. Mai departe nu stiu cum sa-l instalez in aparat. Ma poate ajuta cineva? ms
Introduci memory stick-ul in receptor, apesi pe butonul meniu de pe telecomanda, te duci la USB, apesi butonul OK, alegi fisierul care lai copiat (softul 3.59) si dai OK din telecomanda. Receptorul incarca softul din memory stick cand se termina se va reseta singur.Quote:
Originally Posted by edyscent [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am facut cum mi-ai spus insa nu face nimik... dupa care se blocheaza
daca nu ma insel pa stik nu poti urca flash decit numai pina la 3.49
(daca ajuta e versiunea echo new sw v3.59 7x1 newmenu)
Cum se poate altfel decat cu sticku', daca zici ca nu se poate astlel versiune mai noua....?
faceti si voi diferenta untre flah swQuote:
Originally Posted by edyscent [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te inseli. Am instalat si 3.50 si 3.53 de pe stick.Quote:
Originally Posted by felix73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
posibil .. da la mine nu vrea.. , 3.53... , 3.59 ... (am incercat numai oldmenu)
sa blocheaza rec ul .
@felix73 merge sa pui de pe usb fara probleme... eu de pe la V.3.3.. am pus numai de pe usb. posibil sa ai probleme cu memoristik-ul formateazal din nou si vezi daca face la fel...
Probabil se blocheaza pentru ca are boot mai vechi trebuie boot 3.02.Quote:
Incearca versiunea old menu.
eu am old hardware si am vers. de sw 3.59,am avut 3.33!!
Ce am facut??? uite ce am facut!!
1.am pus boot 3.02
2.Factory Default
3.am pus SW 3.46
4.Factory Default
5.am pus SW 3.59 am incercat si old si new menu...singurul defect il are old menu e cu volumul ///ex dai vol +/- si schimbi pe un CH +/- nu schimba pana nu dispare iconul de la volum
6. Factory Default
incercati si voi.si daca ai null modem pune cu cablul, si pui direct peste SW ce il ai in receptor fara Factory Default
7.succes
scuze tuturor daca am zis o prostie , cum ca nu merge pus dupa stik soft-uri mai mari de 3.49 ... eu am incercat si la mine na mers...
@dyngo nu m-am gindit sa reformatez stik-ul , pentru ca pot pune dupa el 3.33 , 3,34 , dar nu mai pina la 3.49 ..... ma gindeam ca are ele ceva nu stik- ul meu.:)
incodata..scuze.:cheers:
Trebuie sa aveti grija de 2 aspecte.
1. Daca placa de baza e old sa new hardware
2. La noi versiuni va trebuie boot mai nou (in cazul de fata 3.02)
Acuma nu stiu daca merge so cu boot 3.01 findca nu am facut inca teste.
old hardware cumparat acum 1 an .
am incercat boot 2.42 si 3.02 aceeasi poveste...
oricum nu stau in baza usb-ului... dar totusi , ciudat , dece nu vrea soft-uri noi.
Incearca resoftarea prin cablu rs 232 cu ch.edit 9.4-b ,care are optiunea upgrade boot(le gasesti pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] mine au mers din prima.
Atenţie! Boot 3.02 este numai pentru receptoarele HQ.S-ar putea sa aveţi probleme daca le puneţi pe celelalte receptoare.
ce chestie dom'le nu vrea si gata se blokeaza
Salut! Am un Echo771, şi am instalat new soft magic 3.59, si am B 3.04, dar am probleme cu sonorul. Mi se opreste, merge intermitent,şi are un zgomot. Vă rog să mă ajutaţi ce să fac! Măcar să revin la softul iniţial cu care mergea fără probleme...
Mersi mult
Azi le-am resoftat (new & old hardware) :dance:!Thanx pt. alex09 am facut cum mi-a zis el si a mers "brici" Am pus mai intii 3.46 si apoi 3.59 direct de pe stick fara sa modific boot-ul.Cel old a avut boot-ul 2.29 si cel new 3.01 si tot astea au ramas.Specific ca vechile versiuni de soft pentru old a fost v3.22 si 3.38 pt.new hardware.N-am intalnit nici o problema din cele scrise aici si merg foarte bine.Mersi pentru sfaturi!!!!